Pelle Jonsson på vift i Din Lokaltidning

Svensk Webbhandels Pelle Jonsson var på vift och vi återfann honom i veckans upplaga av Din Lokaltidning. Som vanligt kunde "Mannen med skägget" inte hålla sig från att prata e-handel. Det är så det går när man brinner för e-handel så som vi på Svensk Webbhandel gör.

Läs hela artikeln

I år skickar vi inga julkort

Vi på Svensk Webbhandel kommer inte att skicka några julkort i år heller. Istället ger vi även detta år ett bidrag till Giving People.

Läs hela artikeln

Nu söker vi en webbdesigner att utöka vårt team med!

Vi söker dig med öga för design och kunskap från skiss till implementation. Bor du i Sundsvall eller Hofors med omnejd? Är du redo för en ny utmaning och en rolig arbetsplats med högt i tak? Då kan Svensk Webbhandel vara arbetsplatsen för dig.

Läs hela artikeln

Ibland glömmer man bort sig själv

Vi på Svensk Webbhandel har nu plockat fram en ny logotyp och med det också piffat vår webbsida för att dessa bättre ska representera oss och vad vi arbetar med.

Läs hela artikeln

Konferensbokning online

Best Western kommer som första hotellkedja i Sverige att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att boka en konferens direkt på nätet. Det möjliggörs genom en sökmotor, utvecklad av oss på Svensk Webbhandel, i samarbete med Book Conference Sweden AB.

Läs hela artikeln

Översättningar på 200 språk

Visste ni att ni enkelt kan höja tilliten mellan er och era kunder, genom översättningar av er webbutik till de rätta språken?

Läs hela artikeln

Årets företagare 2012

På lördagen (2013-04-27) gick eldklotet-galan i Söderhamn av stapeln, och det var dags för årets vinnare att tillkännagöras. Svensk Webbhandel var nominerade och vann titeln som årets företagare i Hofors kommun!

Läs hela artikeln

Aktuella i tidningen Affärer

I tidningen Affärer (2013-04-24) gick det att läsa en artikel om Svensk Webbhandel. I artikeln intervjuades Pelle Jonsson (Svensk Webbhandels VD) om att lyckas på webben.

Läs hela artikeln

Läs om oss i Intelligent Logistik

Ni har väl inte missat artikeln i Intelligent logistik där Svensk Webbhandel blev omskrivna? Numret av Intelligent logistik medföljde som bilaga i dagens industri den 5 februari.

Läs hela artikeln