Kom närmare till din lokala veterinär på webben

Publicerad:
2023-03-17

Skrivet av:
Samuel R.

Kom närmare till din lokala veterinär på webben

Vi har hjälpt Hofors Veterinärpraktik med överflytt till nyare CMS och en övergripande ombyggnation av deras webbsida. Det innebär ett helt nytt utseende och nya funktioner att vänja sig vid nästa gång du ska boka tid hos Hofors Veterinärpraktik via webben. Vi tar oss en titt på allt som är nytt!

Hofors Veterinärpraktik Desktop    Hofors Veterinärpraktik Mobil
Nya utseendet på hoforsvet.com på stor skärm och mobil.

Nu kan du följa den senaste aktuella informationen om veterinärpraktiken i nyhetsflödet på startsidan, under "Nytt från oss". Inläggen som dyker upp där samlas också på sin egen nyhetssida, så att du alltid kan hitta till tidigare inlägg och hålla dig uppdaterad.

Alla riktpriser finns nu uppdelade under egna kategorisidor med prisklasser för specifika djur. Det innebär att det är lätt för dig som t.ex. hundägare att hitta till hundpris-sidan, och där kan du se priser och vårdalternativ som passar behoven för just din hund.

Hofors Veterinärpraktik PriserPrissidan på hoforsvet.com.

Om du söker vård för ett djur som inte finns på prislistan, så kan du vända dig till kontaktsidans formulär. Genom att fylla i uppgifterna där tar du sedan direkt kontakt med kliniken via mail.

Kontaktsidan på hoforsvet.com.

"Vi upplevde ett jättebra samarbete! Sidan har snyggare design, är enklare att använda och lättare att hitta på nu. Jättebra! Snabb och proffsig hjälp."


Pernilla, Hoforsvet

Vill du själv uppleva sidan? Surfa till www.hoforsvet.com och gör dig familjär med sidans funktioner idag!

Söker du möjligheter till att också växa och utvecklas på webben? Höra i så fall av dig till oss på Svensk Webbhandel så kan vi berätta mer!

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp