Vill du jobba med oss?

Brinner du för webb?
Då kanske vi är som gjorda för varandra!

jobba som programmerare, jobba med webb!

Just nu söker vi en Webbutvecklare

Webbutvecklare - Webbprogrammerare

Vi söker just nu en ansvarsfull och självgående webbutvecklare- & programmerare, gärna med några års vana från dagligt arbete med .NET-plattformen i Microsoft Visual Studio-miljö. Du har goda kunskaper inom ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Core och C#. Kunskaper inom SQL, Javascript, Jquery och CSS ses meriterande. Besitter du även kunskaper inom Projektledning är det ett plus.

Ditt arbete kommer till största del bestå av utveckling av skräddarsydda webblösningar i ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Core och C# men även databasmodellering, systemarkitektur och systemsupport gentemot våra nya och befintliga kunder.
Den person vi söker bör ha ett brinnande intresse för webbprogrammering samt driv och vilja att utveckla sina kunskaper. Du bör vara beredd att jobba hårt, ha lätt att lära dig nya saker samt gilla nya utmaningar och problemlösning utan att fastna vid detaljer. Du bör även tala och skriva flytande svenska.

Tjänsten tillsätts löpande så skicka din ansökan tillsammans med ditt CV idag till: jobb@svenskwebbhandel.se.

Jobba hos Svensk Webbhandel

Svensk Webbhandel AB bygger avancerade och specialanpassade webbsystem där kundens önskemål står i centrum. Vi är kunniga, pålitliga och stolta över det vi utvecklar och levererar. Vi jobbar med flertalet spännande kunder över hela Sverige. Vi erbjuder en arbetsplats med stor frihet där du får vara med och påverka och utveckla arbetet. Här är det högt i tak bland dina kollegor och det är lätt att smälta in i gruppen. Vi har kontor i Hofors och Sundsvall med stora möjligheter att arbeta på distans. Vi har även ett säljarkontor i Stockholm.

Spontanansökan

Är du en stjärna på webben?

Brinner du för att arbeta med webb? Gillar du ett omväxlande arbete där du får utrymme att utvecklas och växla mellan att bygga saker från grunden och utföra förbättringsarbeten? 

Har vi ingen ledig tjänst som passar dina kunskaper men du tror ändå att vi är menade för varandra? 
Även när vi inte aktivt söker efter nya medarbetare till vårt team, så tar vi gärna emot spontanansökningar från engagerade och kunniga personer. Kanske är du webbprogrammerare, webbdesigner, proffs på sökmotorer, säljare, projektledare eller har några andra spetskunskaper som gör dig till en stjärna när det kommer till att arbeta med webb och som du tror att vi kan dra nytta av? Skicka gärna in ditt CV och en presentation av dig själv och dina kunskaper till oss, det kan ju faktiskt visa sig vara ömsesidigt!

Välkommen med din spontanansökan till: jobb@svenskwebbhandel.se.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp