Vi vet att det finns andra webbyråer. Men vi vet inte varför. Läs mer

Webbyrån som bryr sig

Vi är webbyrån som hjälper dig att växa på webben.

Vi har sedan 1996 arbetat med att ge våra kunder möjlighet att presentera sig på internet. Redan 1999 började vi med handel över webben och vi har sedan dess utvecklat flertalet olika e-handelsplattformar åt våra kunder.

Vi är webbyrån med världens bästa kunder. Vi vill vara där för våra kunder genom hela processen, från första mötet till publicering, första ordern eller längre än så. Bara för att webbsidan, webbutiken eller systemet är publicerat, betyder inte det att vi slutar att bry oss och engagera oss i att se till så att våra kunder når så långt som möjligt på webben.

Idag har vi tillsammans med våra kunder, stora som små, med framgång utvecklat riktigt bra verktyg för webbpublicering, webbhandel, planeringssystem, avvikelsehantering och diverse andra smarta funktioner. Vi utvecklar allt i webbmiljö för enkel tillgänglighet och användarvänlighet.

Vi hjälper företag som Boliden, Korsnäs, Stora Enso, Sandvik och Ovako med planeringsverktyg för bland annat operatörsunderhåll; Coor Service Management med förbättringsförslag och avvikelsehantering; Bastubutiken i Sverige med webbhandel och MÅ bra i Torsåker, för att nämna några exempel. Bredden är stor och inget projekt är för litet eller för stort. Dessutom är vi en webbyrå med kontor i både Hofors och Sundsvall.

Vi är webbyrån för stor som liten. Kort sagt, så är vi webbyrån för dig. Med vår erfarenhet har vi hjälpt flera företag att bli vinnare.

Låt Svensk Webbhandel hjälpa dig med!

Kontakta oss

Hofors
Svensk Webbhandel AB
Faluvägen 29
813 34 Hofors

Tel. (växel) 0290 - 34 20 50
E-post: kontakt@svenskwebbhandel.se

Sundsvall
Svensk Webbhandel AB
Storgatan 29
852 30 Sundsvall

Tel. (växel): 060 - 600 53 10
E-post: kontakt@svenskwebbhandel.se

 Vi är webbyrån som bryr sig! Kontakta oss idag!

Vilka är vi?

När du kontaktar Svensk Webbhandel AB, är det någon av oss du får prata med! Det är vi som ser till att du växer på webben!

Pelle

Pelle Jonsson
Projektledare / AffärsutvecklareMannen med skägget och de många uttrycken, så som "En ko på isen". Han styr upp det som måste styras upp. Med allt från kundmöten till projektledning och utvecklingsförslag, garanteras organiserat kaos på hans skrivbord.

Tel. 0290 - 34 20 51 Maila Pelle

Mattias

Mattias Johansson
Projektledare / ProgrammerareDet Mattias inte vet, är inte värt att veta. Allt från musik- till programmeringskunskaper lagras på hans hjärnas hårddisk och från kontoret i Sundsvall, ser han till att allting rullar på som det ska med publiceringar, test och utveckling.

Tel. 060 - 600 53 12 Maila Mattias

Mikael B

Mikael Bergvärn
ProgrammerareFalubon som strider sig genom snöstormar och försenade tåg, för att ta sig till kontoret och knappa ihop de smarta funktioner och moduler våra kunder vill ha. Detta då han inte ger sig ut på äventyr till USA eller Thailand dvs.

Tel. 0290 - 34 20 53 Maila Mikael

Emma

Emma Huhtanen
Webbdesigner / ProjektledareMed sin ofelbara smak och utmärkta stil, sätter hon färg och form på webbsidor, webbutiker och mycket mer som lämnar Svensk Webbhandel. Detta utan en droppe kaffe, trots kollegornas idoga försök till påtryckningar.

Tel. 0290 - 34 20 54 Maila Emma

Joakim

Joakim Jonsson
ProgrammerareJoakim är en hejare på utveckling. Kanske p.g.a. hans spindellika reflexer. Likt spindelmannen är Jocke grym på att klättra. Men egentligen beror det nog på hans lunch; Två dubbla limpmackor med ost är ett måste för en dags lyckad programmering.

Tel. 060 - 600 53 13 Maila Joakim

Kent

Kent Andersson
ProgrammerareSwoosch... Vad var det? En orkan? Stålmannen? Nej det var faktiskt hurtbullen Kent som varje dag i raketfart tar cykeln till jobbet och på Sundsvallskontoret glatt kastar sig över uppbyggnaden av våra speciallösningar.

Tel. 060 - 600 53 14 Maila Kent

Mimer

Mimer Eklund
ProgrammerareMed humöret i topp anländer Mimer varje morgon till Hoforskontoret och med ett minst lika gott humör hugger han tag i utvecklingen av våra kunders webbsidor. Varje morgon slår Mimer också troget igång kontorets kaffebryggare, vilket enligt många är en rent utav ovärderlig egenskap.

Tel. 0290 - 34 20 55 Maila Mimer

Malin

Malin Svensson
Webbdesigner / ProjektledareEfter flera år inom tidnings- och medievärlden går Malin nu all-in digitalt på Hoforskontoret. Med sin breda erfarenhet av annonsering i olika typer av medier ligger nu fokus på att få färg, form och innehåll att samspela på bästa sätt för våra kunder

Tel. 0290 - 34 20 52 Maila Malin