Våra tjänster

Vi hjälper dig att växa på webben

Våra tjänster, webbutiker, webbhandel, webbsidor, speciallösningar

Vad gör vi?

Oavsett om du är i uppstartsläget och kanske inte vet riktigt var du är på väg, eller om du behöver en uppfräschning av ditt företags redan befintliga närvaro på webben, så kan vi hjälpa dig. Våra breda tjänster kommer att ge dig möjligheten att upptäcka nya sätt för ditt företag att utnyttja sin digitala närvaro. Våra tjänster sträcker sig från webbdesign och webbutveckling till sökmotorsoptimering och mycket mer.

Vi sysslar med webbutveckling i form av webbsidor, webbutiker, speciallösningar och mer.

Webbsidor

Vi levererar webbsidor i plattformar du enkelt hanterar och uppdaterar innehållet. När du köper en webbsida från oss kommer den anpassad för mobil, surfplattor och desktop. Vi satsar alltid på den bästa kundupplevelsen. Det ska vara enkelt, både för dig och dina kunder.

Mer om våra webbsidor

SiteVision

Vi är certifierade partners till SiteVision. Vi tar åt oss stora som små uppdrag. Allt från webbplatser och intranät, till enskilda mallar. Vi arbetar alltid med fokus på enkel hantering för användaren, både för redaktörer och slutanvändaren.

Mer om SiteVision

Webbhandel

Vi är experter på webbhandel! Vi levererar kraftfulla webbutiker för stora och små företag. Vi erbjuder webbutiker med, eller utan, flexibla kopplingar till framförallt Pyramid Business Studio och Visma administration ekonomisystem. Våra webbutiker banar vägen för din verksamhets webbhandel och ger dig verktygen för att enkelt administrera din webbutiks innehåll.

Mer om webbhandel

Speciallösningar

Vi är riktigt bra på speciallösningar. Vår vision är att våra kunder alltid ska känna sig fria att nå upp till sina visioner. Därför är vi väl medvetna om att vi inte kan stänga in dem i ensidiga standardlösningar. Vi bygger flexibla lösningar med möjlighet till kundanpassningar och helt unika speciallösningar som täcker varje kunds unika behov.

Mer om våra speciallösningar

Sökmotoroptimering

Vi ger dig kunskapen och verktygen för att se till att du och din webbsida eller webbutik slår er fram hos sökmotorer. Med våra redan sökmotorvänliga webbsidor och webbutiker, i kombination med våra administrationsgränssnitts alternativ för ytterligare sökmotoroptimering, vet vi hur vi ska få dig och din webbutik eller webbsida att synas och besökarna att flockas.

Mer om sökmotoroptimering

Betalsätt

Med nationella och internationella betalningslösningar, kan vi erbjuda snabba och trygga sätt för pengarna att rulla in. Vi tillhandahåller betalningslösningar med betalkort, direktbetalning, faktura med mera. Med säkra kopplingar till stora och trygga betaltjänster som till exempel Payer, Svea WebPay, Klarna, PayPal, Sofort, Handelsbanken, Dibs, Samport m.fl. kan du räkna med att vi har de betalsätt som du behöver.

Mer om betalsätt

Webbstrategi

Oavsett var i din digitala utveckling du befinner dig, så kan vi hjälpa till. Vi kan arbeta fram en webbstrategi från grunden, eller hjälpa dig på vägen till att utveckla din redan existerande. Vi ser över och analyserar vad just du och ditt företag, stort som litet, behöver för att bli bättre och lyckas på webben. Vi fixar planen för allt från din webbsida, webbutik eller betalningslösningar, till övriga lösningar som planeringssystem och dylikt.

Mer om webbstrategi

Webbdesign

Vi brinner för modern webbdesign! Vårt mål är att skapa användarvänliga lösningar som förmedlar din verksamhets varumärke på ett enhetligt och snyggt sätt. Vi dyker in i ditt företags grafiska profil och presenterar en anpassad tanke som du kanske inte tidigare haft. Vi strävar alltid efter att kombinera moderna element med ditt varumärke. Målet är att sätta dig steget före.

Mer om webbdesign

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp