Webbstrategi

Nå dina mål med rätt strategi och teknik

Webbstrategi

Vad är en webbstrategi?

En webbstrategi är en generell plan. Utifrån en analys av din verksamhets digitala närvaro går det att identifiera ett antal förbättringsmöjligheter och behov. Det kan vara allt ifrån att din verksamhets webbsida behöver anpassas för mobila enheter, kassan måste anpassas i webbutiken, eller att en helt ny kundportal måste byggas. Dessa förbättringsmöjligheter och behov ska i det stora leda till att uppnå ett övergripande mål, exempelvis att öka försäljningen av en produkt, att öka kvalitén av den levererade tjänsten eller att förbättra tillgången till information. Det kan också handla om att nå nya marknader eller att stärka ditt varumärke genom utveckling.

Genom en stark webbstrategi går det att identifiera och prioritera nya mål och möjligheterna för att nå dit.

Varför behövs en webbstrategi?

En bra webbstrategi hjälper dig att identifiera och nå dina mål. Det spelar egentligen ingen roll om du aldrig tidigare haft en webbstrategi, eller om du redan har en gedigen sådan. En webbstrategi är någonting levande och kan förändras utöver tiden, alltmedan din verksamhet växer och målen förändras och utvecklas. En webbstrategi kan vara liten, och den kan vara stor. Den kan krympa och den kan växa. Men att ha en webbstrategi är ändå ett viktigt steg i att lyckas på webben. Om du inte har förståelse för vilka dina mål är, är det också komplext att göra de rätta prioriteringarna på var tid, resurser och engagemang ska gå. Med rätt fokus kan din verksamhet växa.

Vad gör vi?

Vi hjälper dig att ta fram en anpassad webbstrategi för din verksamhet. Genom att skapa oss en förståelse för din verksamhet, kan vi genomföra en analys av vilka mål din verksamhet har (och borde ha). Vi reder ut vart din verksamhets närvaro på webben borde vara och vart den borde vara på väg. Vi presenterar sedan förslagen som leder dig och din verksamhet mot de satta målen och hjälper dig att fatta beslut kring prioriteringar och åtgärder. Vi tar helt enkelt ett helhetsgrepp och genererar en kraftfull webbstrategi som för din verksamhet framåt.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp