Läs mer

Webbstrategi

Webbstrategi för liten som stor.

Vi hjälper dig att finna din plats i den digitala världen. Oavsett var i din digitala utveckling du befinner dig, så kan vi hjälpa till. Vi kan arbeta fram en webbstrategi från grunden, eller hjälpa dig på vägen till att utveckla din redan existerande.

Vi ser över och analyserar vad just du och ditt företag, stort som litet, behöver för att bli bättre och lyckas på webben.

Oavsett om det gäller webbhandel, webbsidor, sökmotorsoptimering, sociala medier, eller annat, ser vi till att hitta lösningarna som passar just dig. Vi hjälper dig att skapa en plan för hur just du och ditt företag, skall utveckla er digitala profil på bästa möjliga sätt.

Vi vet vilka de viktiga komponenterna är för att lyckas och ser de samband mellan dessa som krävs för att skapa en struktur och plan som håller i det långa loppet.

Vi hjälper dig att prioritera rätt med en personlig webbstrategi, utvecklad för just dig och ditt företag!

Kundreferens

Bastubutiken i Sverige AB / www.bastubutiken.se

"I ett nära samarbete med Svensk Webbhandel är vi alltid i ständigt utvecklande av vår webbstrategi. Svensk Webbhandel har alltid varit en gott stöd i vårt arbete mot att ha en långsiktigt hållbar webbstrategi. Vi är av uppfattningen att det är viktigt att hela tiden hålla företagets digitala form i ständigt uppdaterat skick. För att det i längden ska vara hållbart, har Svensk Webbhandel varit avgörande. Genom att föra återkommande diskussioner så har Svensk Webbhandel hjälpt oss att utveckla strategier för att nå dit vi vill."
- Nils Vagerstam Bastubutiken i Sverige AB VD

Tips för dig som vill bygga en digital strategi!

webbstrategi

Tänk igenom vad målet med en digital strategi är för just dig och ditt företag. Varför vill du synas på nätet? Vad tror du att det kan ge dig? Vill du öka försäljning av produkter på webben, leda folk till att besöka en butik, eller få kunden till att ringa in för mer information?

Det kan tyckas som enkla frågor att besvara, men ack så viktiga för att ringa in vad just du verkligen behöver för att lyckas på bästa möjliga sätt. Är man i startgroparna kan dessutom svaren te sig svåra att sätta fingret på. Det man vill är inte alltid vad man behöver för att komma igång.

Vi kan hjälpa dig att finna svaren på vad du egentligen behöver och vad som krävs för att just du ska nå framgång. Vi kan hjälpa dig, både med att ringa in potentiella mål och att rita upp vägen för att nå dit.

Om du vet målet, blir vägen dit enklare.