Betalsätt

Trygga nationella och internationella betalsätt för alla

Betalsätt, Betalningslösningar, betallösningar, betalalternativ, betalningsalternativ, Payer, Svea WebPay, Klarna, Paypal, Sofort, Handelsbanken, Dibs, Samport m.fl.

Varför är trygga betalsätt viktiga?

Visste du att de betalsätt du erbjuder dina kunder, kan vara direkt avgörande för om de genomför ett köp i din webbutik eller inte? En snygg och användarvänlig webbutik kan leda dina kunder till kassan, men där handlar det om att få dina kunder att känna sig tillräckligt trygga i sina val för att de ska genomföra det där sista klicket till ett köp. Vad spelar det egentligen för roll om 9 av 10 kunder lägger produkter i varukorgen, om de ändå hoppar av sitt köp i kassan på grund av att de betalsätt som erbjuds inte är tillräckligt smidiga eller trygga? Med de rätta betalsätten gör du affären enkel och ökar din konvertering i kassan.

Vad erbjuder vi?

Vi levererar kopplingar till trygga nationella och internationella betallösningar med kopplingar till betalalternativ i form av betalkort, direktbetalning, faktura, mobilbetalningar. Vi arbetar med betallösningar som ser till att dina kunder känner ett förtroende som tar dem hela vägen till genomfört köp. Vi vet vad som fungerar nationellt och internationellt och vilka betalsätt du behöver, baserat på vilka dina kunder är.

Vilka betalsätt arbetar vi med?

Vi leverar säkra kopplingar till stora och trygga betaltjänster. Vi arbetar till exempel med Payer, Svea WebPay, Klarna, Paypal, Sofort, Handelsbanken, Dibs, Samport m.fl. Vi ser till att kopplingen finns till stabila betaltjänster som tillhandahåller rätt betalsätt för just dina kunder.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp