Webbsidor

Trassla inte till det med ensidiga administrationsverktyg

Webbsidor, webbsida, sitevision, cms, innehållshanterare

Varför är en snygg webbsida viktigt?

Din webbsida är, eller borde iallafall, inte bara vara en URL eller en anslagstavla för ditt företags kontaktuppgifter. Din webbsida är en förlängning på ditt varumärke. När kunden besöker din webbsida får den ett första intryck av vad du och ditt företag står för. Vad ditt varumärke står för.

Med allt bara ett klick bort, bör du förvänta dig att dina befintliga och potentiella kunder kommer att söka din kontakt online. Det innebär också att de även når dina konkurrenter på samma vis. Därför gäller det att sticka ut. Med det menar vi inte att man nödvändigtvis måste ha andra funktioner, färger eller utformningar än andra i sin bransch. Utan vikten av att förmedla sitt varumärke och sina nyckelaspekter till kunden. Vilka är vi? Vad gör vi? Vad står vi för? En snygg webbsida gör skillnad! Det är en förlängning av ditt varumärke. Ditt ansikte online.

Vad gör vi?

Vi skapar responsiva webbsidor i smidiga och lätthanterliga plattformar, vars innehåll du själv enkelt administrerar och hanterar. Våra webbsidor är mobil-, surfplatte- och desktopanpassade (responsiva), för den bästa kundupplevelsen. Det ska vara enkelt båda för dig och dina kunder.

Vi arbetar både med helt egenutvecklade plattformar och med administrationsverktyg som SiteVision. Vi har medarbetare som är certifierade Sitevision Website Developer, certifierad SiteVision Solution Developer och utbildade i Social Collaboration. Vi är alltså både certifierade och utbildade i mallbygge, programmering / utveckling och Social Collaboration. Läs mer om våra SiteVision-projekt här.

Vi guidar dig genom varje steg av processen, från strategi, till design, kodning och publicering. När du köper en webbsida via oss försäkrar vi oss genom noggranna utbildningar och support om att du har alla möjligheter att själv hålla din webbsida uppdaterad med aktuellt innehåll. Vi har förstående för att ditt företag utvecklas snabbt och därför ger vi dig alla förutsättningar för att din webbsida ska hänga med i förändringarna.

Varför välja oss?

Vi hjälper dig att lyckas med din digitala presentation. Vi förstår vikten av en balans av användarvänlighet och modern webbdesign. Vi förstår också att ditt varumärke måste lysa igenom i varje aspekt av din närvaro. Din webbsida är inget undantag. Vi är helt med på vikten för dig att kunna ändra och hantera din webblösning. Därför ser vi alltid till att tillhandahålla användarvänliga administrationsverktyg, som vi givetvis också utbildar dig i att använda. Oavsett om du letar efter en mindre webbsida eller större lösningar som intranät, så kan vi hjälpa dig.

Fler och fler tar även steget från webbsida till webbutik. Vi hjälper dig även med dessa steg. Att utveckla sin digitala närvaro ska vara enkelt och hanteringen ska vara användarvänlig både för dig och dina kunder.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp