Webbhandel

Nå ut till kunderna där de finns

Webbhandel med Pyramid, Visma, Fortnox, Briljant

Varför är webbhandel viktigt?

Med ett samhälle som allt mer lägger fokus på bekvämlighet och tillgänglighet, går det inte längre att räkna med att kunden vill, eller hinner, ta sig från hemmet till butiken för att köpa produkter. Kunderna söker alltmer möjligheten att handla från sitt eget hem. Webbhandel är chansen för dig att nå ut till kunden utan att kunden behöver lämna bekvämligheten i sitt hem.

Webbhandel ger dig möjligheten att erbjuda bra produkter 24 timmar om dygnet. Din verksamhet är inte längre en enda butik. Genom din verksamhets digitala närvaro kan du expandera din verksamhet utan att bekymra dig om att hitta den perfekta lokalen. Dina kunder kan dessutom besöka din butik vid alla tillfällen, oavsett hur deras schema ser ut. Det möjliggör för din verksamhet att nå ut till ett bredare urval av potentiella kunder.

Med en bra webbutik för webbhandel har du möjlighet att utveckla din verksamhets räckvidd. Tänk hur många människor du kan nå från din fysiska butik på en dag, och jämför detta med hur många människor världen över du kan nå via din närvaro på webben med en smidig webbshop. Med verktyg som sökmotoroptimering, sökmotorannonseringar, marknadsföring via social media och mycket mer, är möjligheterna att driva trafik till din webbhandel näst intill oändliga.

Vad gör vi?

Webbshop, E-butik, Nätbutik, Webbutik, kärt barn har många namn. Vi levererar helhetslösningar för webbhandel. Vi erbjuder användarvänliga och tillgängliga webbutiker med, eller utan, koppling direkt till flertalet olika ekonomisystem som Pyramid business studio och Visma administration. Vi bygger starka webbutiker, webbshopar, nätbutiker för webb- & e-handel med flexibla kopplingar till ekonomisystem. Våra lösningar rutar inte in sig, utan är öppna för att tillåta de anpassningar som just din verksamhet kräver.

Vi tar hand om allt från teknik till en modern och användarvänlig design och bygger webbutiker för både stora och små företag. Våra webbutiker har funktioner som flerspråksstöd, stöd för valutor, kundregister, obegränsat antal produktkategorier och mycket mer. De levereras självklart alltid med lättanvända administrationsgränssnitt, för enkel hantering av webbutikens innehåll.

Varför välja oss?

Vi utgår från tanken att varje kund är unik och har sina unika behov. Detta innebär att våra webbutiker måste vara (och är) anpassningsbara. Vi bygger inte in dig i en tråkig standardlösning, utan lämnar rum för dig och din verksamhet att expandera webbhandeln till nya nivåer.

Vi tar hand om tekniken bakom din webbhandel, likväl som de mjukare delarna. Dina lösningar vilar tryggt på vårt stabila webbhotell. Vi kan hjälpa dig med allt från en grym webbutik, till en hållbar webbstrategi och trygga betalningslösningar. Som kund hos oss kan du känna dig trygga i att vi håller dig i handen och ser till att du får den grund som krävs för att administrera din webbutik och expandera din närvaro på webben.

Vårt nätverk är stort. Vi bygger starka kopplingar till trygga betalningslösningar och i vårt nätverk finns tillgång till allt från betalalternativ till hjälp med översättningar på 200 olika språk via kompetenta översättare.

Hos oss kan du få en webbutik som är fristående från ekonomisystem, eller med en riktigt stark koppling till ekonomisystem som:

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp