Läs mer

Webbhotell

Stabilt och exklusivt.

På vårt webbhotell får bara de bästa kunderna (det vill säga våra kunder) checka in. Vi erbjuder bara våra egna kunder webbhotellstjänster, vilket gör att du som kund till oss får det lite bättre än andra.

Låt oss ta hand om din webbutik eller webbsida, så slipper du oroa dig. Med vårt stabila webbhotell ser vi till att allting flyter på och gör allt för att erbjuda bästa möjliga service.

Som kund hos oss vinner du alltid på att ha dina lösningar tryggt vilandes på vårt webbhotell. För vilka tar hand om dem bättre än just de som byggt dem? Vi sköter underhåll, service och ser till att allting ligger uppe. Kort sagt tar vi mer än väl hand om dina webblösningar på vårt högklassiga webbhotell.

Givetvis finns vi alltid på plats arbetsdagar 8 - 17 för att per telefon eller mail besvara de frågor som du kan tänkas ha kring din webbutik, webbsida eller dylikt. Som kund hos oss behöver du inte spilla onödig energi på att se till att allting flyter på. Vi har koll åt dig!

Med ett stabilt webbhotell till grund och oss på plats, kan du känna dig lugn.

Vi möter dina behov!

WebbhotellMed vårt stabila och säkra webbhotell möter vi dina behov. Det spelar ingen roll om du är avancerad användare, eller börjar på nytt. Med ett webbhotellspaket hos Svensk Webbhandel får du allt du behöver. Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Det viktiga för oss är våra kunder, och när du väljer ett webbhotell från oss, blir det också enklare för oss att hjälpa dig med resten av dina digitala lösningar.

Vi erbjuder webbhotellet som passar dig, oavsett nybörjare eller avancerad användare.

Behöver du en unik e-postadress?

Känns det där med e-postadresser kopplade till din domän lite avancerat och krångligt? Ingen fara, det hjälper vi dig med. Låt dina kunder att nå fram till dig med adresser som info@dindoman.se osv. och öka förtroendet för e-postadresserna som dina kunder uppmanas använda sig av. Inget krångel behövs, vi hjälper dig att sätta upp dina önskade adresser. Inloggningsuppgifter får du av oss, och sedan är det bara att börja svara på e-post. Sätt upp dina e-postadresser i ett mailprogram som outlook (vilket vi givetvis kan hjälpa dig med), eller använd dig av vår webbmail för att nå din e-post från vilken dator med internetuppkoppling som helst.

Vi underlättar för dina kunder att komma i kontakt med dig.