Webbhotell

Slappna av medan vi sköter driften

Webbhotell

Varför är ett stabilt webbhotell viktigt?

När du lägger fokus på din verksamhet, är det sista du vill oroa dig för huruvida din webblösning är uppe och rullar. Ett stabilt webbhotell tar bort stressen av att behöva kolla så att dina webblösningar är tillgängliga. Visste du exempelvis att risken ökar att dina kunder inte kommer tillbaka till din sida samma dag, om den råkar ligga nere vid det första tillfället kunden försöker nå den? Med ett stabilt webbhotell slipper du oroa dig över vart dina kunder tar vägen när din webblösning går upp och ner i tillgänglighet.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder ett stabilt webbhotell för dina webblösningar. Vi ser till så att dina webblösningar får den bästa servicen och underhållet, och givetvis att de är uppe och rullar. Det spelar ingen roll om du är avancerad användare, eller börjar på nytt. Med ett webbhotellspaket hos oss ser vi till att du får allt din verksamhet och dina webblösningar behöver. Det viktigaste för oss är våra kunder, och när du väljer att check in på vårt webbhotell, blir det också enklare för oss att ta hand om resten av dina digitala lösningar.

Vi erbjuder dessutom hjälp med registrering av e-postadresser till din domän. Vi sätter upp dina önskade adresser och inloggningsuppgifter får du av oss. Det är sedan enkelt att sätta upp dina e-postadresser i e-postprogram som outlook, eller att nå din e-post via våra webbmail (allt som krävs för att nå webbmailen är en dator med internetuppkoppling).

Vilka får checka in?

På vårt webbhotell får bara de bästa kunderna (det vill säga våra kunder) checka in. Vi erbjuder bara våra egna kunder webbhotellstjänster. Du som kund hos oss får det helt enkelt lite bättre än andra. På vårt stabila webbhotell gör vi allt för att se till att din webblösning får bästa service. Som kund hos oss vinner du alltid på att ha dina lösningar tryggt placerade på vårt webbhotell. För vilka tar hand om din webblösning bättre än de som byggt den? Vi sköter underhåll och service, och ser till att allting ligger uppe och rullar på utan problem. Du kan luta dig tillbaka medan vi ger dina webblösningar all uppmärksamhet de behöver på vårt högklassiga webbhotell.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp