Webbutiker

Webbutiker med starka kopplingar till ditt ekonomisystem

Webbutiker

Varför är en flexibel webbutik viktigt?

Att expandera på webben kan vara både enklare och svårare än man kan tro. Jämför man med den fysiska handeln så slipper vi genast problem som nya lokaler, lokal butikspersonal och att nå ut till de kunder som fysiskt har möjlighet att ta sig till butiken. Med den digitala närvaron kan kunderna komma till din webbutik när som helst och var i världen de än befinner sig.

Att således tänka att detta minskar behovet av en flexibel lösning är däremot fel. Varför? Liksom din fysiska butik, så är även din webbutik i behov av expandering alltmedan din verksamhet når ut till fler kunder och dina order ökar. Din verksamhet kan också förändras medan åren går, och då gäller det att du inte sitter fast i en standardlösning som inte lämnar rum till utveckling.

Det kan vara allt från nya ekonomisystem, till nya moduler som underlättar för dina kunder och förenklar orderflöden. Att välja en flexibel lösning är alltså någonting av det viktigaste du kan leta efter när det är dags att välja din nya webbutikslösning.

Vad gör vi?

Vi bygger flexibla webbutiker. Vad innebär detta? Enkelt sagt så finns möjligheten för din webbutik att växa i takt med att din verksamhet gör det. Vi förstår att våra kunder är unika och att de deras behov därför också kan skiljas åt. Vi bygger därför inte in dig i någon styltig standardlösning. Våra webbutiker är flexibla. Det innebär alltså att vi kan anpassa dem efter dina nuvarande och kommande behov.

Vi levererar helhetslösningar med kraftfulla kopplingar till de bästa ekonomisystemen. Vi har webbutiker med kopplingar till flertalet ekonomisystem som Pyramid Business Studio och Visma administration. Vi har även fristående webbhandelslösningar utan krav på externa ekonomisystem.

Varför välja oss?

När du väljer oss, väljer du en helhetslösning som kan växa med din verksamhet. När din verksamhet utökar och nya behov uppstår, kommer du inte bli tvungen att söka efter en ny webbutik. Istället finns alla möjligheter att anpassa din valda webbutik efter de behov som uppstått.

Vi älskar webbhandel och vi brinner för att utveckla grymt bra webbutiker för små och stora företag. Vi ser till att du har alla verktyg för att smidigt kunna administrera din nya webbutik, och erbjuder dessutom en härlig support som gärna hjälper dig om du kör fast på vägen.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp