Skräddarsytt urval av artiklar hos Scandymet

Publicerad:
2023-01-18

Skrivet av:
Samuel R.

Skräddarsytt urval av artiklar hos Scandymet

Vår kund Scandymet tillverkar värmare till kemikaliebad inom processindustrin. De har utvecklat värmare i över 40 år och med denna erfarenhet hittat kreativa lösningar på problem inom branschen, oftast i en bredare utsträckning än många andra. De vet att inom branschen när det gäller elvärmare är det viktigt att materialvalen till deras produkter blir tillförlitliga och kompatibla till rätt ändamål.

Till kemikaliebad är det just viktigt att pålitliga produkter som fungerar med rätt kemikalier används. Att göra valen kring produkter och kemikalier så tydliga som möjligt var därför väsentligt för deras webbshop, vilket en smidig funktion på webben precis kunde hjälpa till med. Tillsammans med dem har vi därför tagit fram en kemikalieguide på deras webbshop som kopplar samman produkterna med deras kompatibla kemikalier.

 Kemikalieguiden fungerar likt ett uppslagsverk för kemikalier. Varje grundämne går att söka sig till, och funktionen filtrerar även ut en lista med kemikalier och produkter och visar vilka som är kompatibla med varandra.

Det går att söka efter det specifika namnet på kemikalien och även filtrera efter typ av produkt. Guiden skräddarsyr då valet av produkter för just de kemikalier som din verksamhet använder, och valet av rätt produkt för just dig blir mycket lättare.

Sedan när man väl har valt en produkt så har även den specifikationer kopplade till sig. Det går alltså att vidare göra ett urval som anpassar produkten till just dina ändamål.

Idag kan du besöka Scandymets webbshop för att beställa anpassningsbara produkter.

Söker du hjälp till liknande webblösningar? Kontakta oss på Svensk Webbhandel för fler smarta funktioner och speciallösningar till just ditt webbprojekt.

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp