Pelargonmuseet växer med sin nya webbsida

Publicerad:
2023-04-14

Skrivet av:
Samuel R. & Malin S.

Pelargonmuseet växer med sin nya webbsida

Vi på Svensk Webbhandel har tillsammans med Pelargonmuseum & trädgård i Torsåker skapat en modern och användarvänlig webbsida med en enkel navigationsmeny. Målet med den nya webbsidan, pelargonmuseet.se, var att få en plats där besökarna snabbt kunde hitta information om museets öppettider, de senaste nyheterna i växthusen och få svar på vanliga frågor inför sitt kommande besök.

Vi tycker att vi har lyckats rätt så bra, vad tycker du?

Se tillgängliga pelargoner

Pelargonmuseet är ett unikt museum i Torsåker helt dedikerat till allt som rör pelargoner, från deras historia till hur man tar hand om dem. Museet är inrymt i ett stort växthus fyllt av en stor samling av härliga pelargoner. Här kan man kan se moderplantorna och köpa sticklingar till ovanliga och exotiska pelargonsorter men även upptäcka äldre svenska pelargoner med egna historier. På den nya webbsidan visas ett urval av de pelargoner som finns i museet i två stora bildväxlare på startsidan. På så vis kan du hitta rätt utseende och namn på dina favoriter i förväg, så du kan leta efter dem under ditt besök på museet.

Det speglar verkligen vår verksamhet - ett fint upplägg av text och bilder som lockar till ett besök. Och det går snabbt att hitta den information man söker i menyn.

Linda Ekman, pelargonmuseet.se

Ta en fika på museet

På museet finns också ett sommarcafé där du kan smaka hemmabakad pelargonkaka tillsammans med andra bakverk och drycker, antingen inne i växthuset eller utomhus i trädgården. Här möts du av en fantastisk atmosfär där du kan se pelargonerna i sin naturliga miljö och inspireras till att skapa din egen pelargonträdgård. Det finns också en liten butik det går att köpa pelargonsticklingar, sommarväxter och perenner, trädgårdstillbehör och presentartiklar. Du kan hitta det mesta för att du ska få med dig lite av museets ljuva atmosfär hem till din egen trädgård.

Nyheter och Instagram-flödeNyheter och Instagram-flöde på pelargonmuseet.se

Väldigt bra, utformningen av sidan blev mitt i prick direkt. Vi gillar också att det är så enkelt att själv gå in och göra ändringar.

Linda Ekman, pelargonmuseet.se

Upptäck det unika Pelargonmuseet

Sammanfattningsvis är Pelargonmuseet i Torsåker en fantastisk plats att besöka för alla som är intresserade av pelargoner och trädgårdsskötsel. Tack vare den nya webbsidan pelargonmuseet.se kommer fler människor kunna upptäcka Pelargonmuseet och lära sig mer om en vacker växt. Det är ett väldigt unikt och väldoftande museum som definitivt är värt ett besök om du har vägarna förbi Torsåker.

Vi är så nöjda och glada att vi har fått en fin och proffsig hemsida. Under flera år har vi saknat att kunna hänvisa till en hemsida där man får en bra överblick över vår verksamhet. Här kan vi nu på ett smidigt sätt uppdatera och nå ut med ny information under säsongen.

Linda Ekman, pelargonmuseet.se

Kontakta oss om du vill veta mer om våra webblösningar och hur vi på Svensk Webbhandel kan hjälpa dig på webben!

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp