SWH har flyttat till nya lokaler

Publicerad:
2023-03-28

Skrivet av:
Samuel R.

SWH har flyttat till nya lokaler

Stora nyheter från Svensk Webbhandel i Hofors! Vi kan nu glatt meddela att vi har flyttat till nya och förbättrade kontorslokaler. Vår nya adress är Östra Parkgatan 18, där vi nu har en större och mer modern arbetsplats för vårt team.

Denna flytt markerar en milstolpe för vår verksamhet och vi är mycket tacksamma för alla våra kunder som har stöttat oss under åren. Vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa webblösningar till företag runt om i Hofors och i Sverige.

Vårt nya kontor är beläget i ett fantastiskt område med närhet till Hofors central och allt som kan tänkas behövas. De nya lokalerna är även större än vårt tidigare kontor, vilket ger oss mer utrymme att expandera och rekrytera fler kompetenta medarbetare. Vi har även skapat en miljö som främjar samarbete och innovation. Våra nya lokaler har en öppen planlösning som gör att våra medarbetare kan arbeta tillsammans och dela idéer enklare.

En annan fördel med vårt nya kontor är att vi har fått tillgång till en mängd bekvämligheter som gör att våra medarbetare kan trivas ännu mer. Vi har ett nytt fikarum där våra anställda kan koppla av och socialisera, och vi har även utformat en avslappnad arbetsmiljö med loungemöbler för att skapa en bekväm och kreativ atmosfär.

Vårt nya kontor är även lättillgängligt för våra kunder, med närliggande parkering och goda kommunikationsmöjligheter. Vi välkomnar alla att besöka våra nya lokaler för att se hur vi kan hjälpa till med webbutveckling och digital marknadsföring. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nya miljö.

Tack för att ni fortsätter att välja Svensk Webbhandel som er partner för webbutveckling och digital marknadsföring. Vi är glada att kunna erbjuda er en ännu bättre upplevelse i våra nya lokaler.

Är du ute efter en webbsida, webbutik eller en speciallösning idag kan ni även kontakta oss på SWH!

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp