Ny webbsida åt skräddarsydda träningsupplägg

Publicerad:
2022-11-21

Skrivet av:
Malin S.

Ny webbsida åt skräddarsydda träningsupplägg

När vår nya kund carolaochchristian.se valde att utveckla sin verksamhet på webben gick frågan till oss på Svensk Webbhandel. Vi är ju vana att bygga speciallösningar åt våra kunder så det var lite extra kul när vi fick förfrågan att skapa en helt ny webbsida åt ett inte helt ordinärt träningsföretag.

"Vi hade testat olika gratisverktyg för webbsidor men upplevde att de var både fula och svåradministrerade och inte levererade det vi var ute efter. Så till slut kände vi att det var dags att satsa på något mer hållbart på webben. Eftersom vi ingår i samma lokala nätverk så hade vi hört talas om Svensk Webbhandel och kände igen Pelle som en trevlig filur. Därför valde vi att satsa lokalt och självklart föll valet på Svensk Webbhandel för att både gynna bygden och ha hjälpen på nära håll."

Carola Snar, carolaochchristian.se

Carola&Christian är egentligen en samling av flera träningsföretag baserade i ett och samma hus. När Aktiverafabriken i Hofors och Rörelseglädje by Carola Snar valde att flytta hem sina verksamheter så var det verkligen hem, till sitt vardagsrum, de flyttade. Istället för soffa och TV har de numera skapat en välutrustad träningsanläggning där de kan ta emot mindre träningsgrupper och utföra personligt anpassad träning. Men det är inte bara träning i sitt hem som carolaochchristian.se erbjuder utan de utnyttjar även naturen och olika idrottshallar runt om i närområdet för sina välbesökta och uppskattade aktiviteter och träningspass.

Egen administration av webbsidan

Sidan byggdes i vår egenutvecklade Multiflex-lösning, utan koppling till affärssystem eller webbutik. Med Multiflex uppdaterade användargränsnitt ska kunden mer enkelt kunna lägga in och justera sitt eget material på alla sina sidor. Trots lite ovana från början så kom Carola och Christian snabbt in i hanteringen med lite stöd från SWH och nu är det en levande sida som hela tiden uppdateras och fylls på med nya pass och massor av träningsinspiration.

"Efter ett inledande möte där vi presenterade våra önskningar och behov möttes vi av stort engagemang och möjligheterna kändes oändliga. Vi kommunicerade vår info och grunden byggdes i samråd med oss. När layouten var färdig träffades vi fysiskt och vi fick lära oss att administrera. Efter många frågor och aha-upplevelser ansåg vi oss klara det viktigaste."

Carola Snar, carolaochchristian.se

Mobilt anpassad meny

Sidans huvud är byggd utifrån ett mobilt tänk och innehåller därför inte en ordinär toppmeny. All menynavigering sker därför oavsett skärmstorlek utifrån en mer mobilanpassad meny. Tanken med detta var att de flesta besökare använder sina mobila enheter och bokar sina träningspass i farten så då fick även desktop-varianten av sidan anpassas till att se likadan ut som i mobilen.

"Vi är fortfarande kvar vid att "bara" klara av det grundläggande just nu men vi har fått erbjudande om ytterligare support så vi känner oss snart redo för att damma av alla de där möjligheterna och funktionerna vi pratade om vid uppstarten.
Vi är mycket nöjda och har äntligen hittat det vi sökte!"

Carola Snar, carolaochchristian.se

Vi vill utvecklas med våra kunder

Tillsammans med CarolaochChristian.se har vi tagit fram en skräddarsydd webbsida där de har möjlighet att presentera både sig själva och sina tjänster på webben. Vi känner oss glada när våra kunder vill utvecklas tillsammans med oss och vi ser fram emot att få vara en del av er fortsatta digitala resa.

Är du eller ditt företag i behov av tjänster inom träning och hälsa kan vi varmt rekommendera att höra av er till Carola&Christian. Är du ute efter en webbsida, webbutik eller en speciallösning, kontakta oss på SWH!

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp