Vi siktar mot 2020 med Nordicbo

Publicerad:
2019-08-08

Skrivet av:
Malin S.

Vi siktar mot 2020 med Nordicbo

Med målsättningen ”Det är dags att bli lite mer 2020” fick vi på SWH uppdraget att fräscha upp webbplatsen åt vår kund Nordicbo. Med uppdraget nu slutfört kan vi presentera nya Nordicbo.com med en fräsch responsiv design, nya användbara funktioner och en skönare känsla. Vi på SWH tycker helt enkelt att det är så kul när det går bra för våra kunder!

Nordicbo har fått ny design

Bo bättre med Nordicbo!

Nordicbo är ett företag som vi arbetat med sedan 2015 och som erbjuder gäster från hela världen trivsamma boendelösningar i fullt möblerade lägenheter i centrala Sandviken. Nordicbos företagsboende är ett alternativ till opersonliga hotellrum och man vill ge sina besökare möjlighet att bo mer som hemma när man arbetar på annan ort under längre perioder. 

En webblösning med fokus på innehållet

Nordicbo har valt vårt publiceringsverktyg IH7 för sin webbplats. IH7 är en egenutvecklad innehållshanterare där man enkelt via Webbadmin kan administrera alla funktioner på sin webbplats direkt via webben. 
Med IH7 skräddarsyr vi designen av webbplatsen och lägger till funktioner efter varje kunds unika önskemål och behov. Det gör att med IH7 behöver man endast fokusera på att fylla sin webbplats med innehåll och information. 
Eller så gör man som Nordicbo och låter oss hjälpa till att anpassa och publicera allt material. Snabbt, enkelt och smidigt och istället fick man möjlighet att istället lägga tid på det som Nordicbo är bäst på!

Webblösningar i Responsiv design

Far away still at home

Nordicbo hade klara visioner vad man ville uppnå med sin nya design och skapa en skön känsla för sina besökare. Med den nya layouten spikad lade vi till ett nytt offertformulär samt implementerade ett SSL-certifikat för säkrare dataöverföring. Med mycket av textmaterialet redan på plats kunde vi sedan fokusera på att hitta nya bilder som förmedlade den rätta ”hemma-känslan”.

Med tilläggsmoduler når Nordicbo alla sina besökare

I vårt webbverktyg IH7 finns även flertalet tilläggsmoduler som kan implementeras för att göra webbplatsen mer levande och tillgänglig. Hos Nordicbo finns bland annat modulerna för mediegalleri och språkstöd aktiverade vilket bland annat ger Nordicbo möjlighet att presentera sin webbplats för sina besökare på flera olika språk.

TIlläggsmodulen Språkstöd
Tillsammans med Nordicbo har vi skapat en användarvänlig och modern design som tar Nordicbos webbplats vidare mot framgång på webben. Vi känner oss glada när våra kunder vill utvecklas tillsammans med oss och vi ser fram emot att få vara en del av deras fortsatta digitala resa.

Är du i behov övernattning i Sandviken kan vi varmt rekommendera Nordicbo och deras boendealternativ.

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp