Gratis Webinar: Webbutik fullt integrerad mot Pyramid Business Studio

Publicerad:
2021-03-03

Skrivet av:
Malin S.

Gratis Webinar: Webbutik fullt integrerad mot Pyramid Business Studio

Vill du veta mer om Webbutik Flex och Pyramid Business Studio?

Tisdag 16 mars 2021 håller Pelle från SWH tillsammans med Linda från KR System ett gemensamt kostnadsfritt Webinar. Under 40 minuter pratar de om och visar hur vår webbutik Flex med full integration mot Pyramid Business Studio kan fungera.

Webbinarie

Anmäl dig till det kostnadsfria webinariet!

Anmäl dig redan idag och ta chansen att få reda på allt du behöver veta för en möjlighet till en flexibel webbshop med skräddarsydda funktioner samtidigt som du har en stabil koppling till Pyramid Business Studio. Här kan du få mer information och anmäla dig till webbinariet

Webbbutik Flex ger dig flexibla möjligheter

Många av de webbutikslösningar som vi på Svensk Webbhandel bygger har Pyramid Business Studio som affärssystem i grunden. Pyramid är ett kraftfullt och mycket flexibelt affärssystem vilket gör det mycket enkelt att anpassa webblösningar för alla olika behov som våra kunder kan ha. Det gör att vår Webbutik Flex tillsammans med affärssystemet Pyramid Business Studio är perfekt för flexibla E-handelslösningar.

Smidiga webbutikslösningar tillsammans med KR System

När det gäller webbutikslösningar kopplade till Pyramids affärssystem så har vi ett nära samarbete med pyramidkonsulten KR System. Det är tillsammans med KR System som vi driftsätter och underhåller all den information som ligger till grund för en webbutikslösning. Det som syns utåt på webben är ju egentligen bara ett skal för att presentera de produkter, priser och annan information som finns inlagt i Pyramid Business Studio. Tillsammans med KR System skapar vi smidiga och driftsäkra webbhandelslösningar för våra kunder.

Bra exempel & nya möjligheter

På vår sida med kundreferenser finns det länkar till flera av våra kunder som idag kör webbutik Flex med full integration till Pyramid Business Studio. Där kan du hitta inspiration till din egen webbutik. Du kan även hitta en del inlägg om vår Flexbutik och vår kunder här på bloggen.  
Vi har även utvecklat ett Projekt- och Resurshanteringssystem, Agendo, tillsammans med KR System. Med Agendo kan du styra och administrera dina Projekt direkt i Pyramid. Vi på SWH använder oss själva dagligen av Agendo för att planera vår produktion. Här kan du läsa mer om Agendo.

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp