Sökmotoroptimering
(seo)

Syns du där kunderna finns?

Sökmotoroptimering, sökmotorsoptimering, seo

Varför är sökmotoroptimering viktigt?

Hittar kunderna dig på webben? Du kanske har ett företag med en snygg webbsida, eller världens smartaste webblösning, men inga besökare. Eller åtminstone inte det antal kunder/besökare som du skulle kunna nå. Varför är det egentligen så?

Undersökningar har visat att kunder litar på sökmotorer som Google. Det är till och med vanligt att man som kund använder Google för att söka på ett företag vars webbadress man egentligen redan kan. Google är alltså smidigare än att tänka. Om du känner till oss sedan tidigare, så vore det inte orimligt att gissa att du denna gång tagit dig till oss på "www.svenskwebbhandel.se" genom att skriva "svenskwebbhandel" i Googles sökfält. Om inte detta är ett tydligt tecken på vilken roll Google spelar som ett verktyg i människors vardag, så vet vi inte vad som vore det.

Dina potentiella och befintliga kunder söker alltså efter dig via Google betydligt mer än du tror. Med en genomtänkt sökmotoroptimering kan du klättra i rankingen och hitta både nya och gamla kunder i sökmotorernas träffar.

Vad gör vi?

Vi bygger alltid våra webblösningar med fokus på sökmotoroptimering. Våra webblösningar kommer utrustade med möjlighet för dig att själv sökmotorsoptimera din webblösning via dess administrationsgränssnitt.

Vår källkod byggs sökmotoroptimerad och vi kan optimera era befintliga webbsidor, webbutiker eller andra webblösningar utifrån sökord som är relevanta för dig. Vi tycker det är roligt att arbeta med de val och beslut som gör att webblösningarna klättrar bland sökresultaten som Google.

Varför välja oss?

Vi tycker sökmotoroptimering är kul. Vi vet att sökmotoroptimering handlar om rätt sak på rätt plats. Strukturer och specifika nyckelord. När det kommer till sökmotoroptimering gäller det att göra bestämda val som kommer få sökmotorerna att flytta dig stegen närmare toppen. Vi vet vad dessa valen är.

Du har säkert hört uttrycket ”Syns du inte, finns du inte”… Vi ser till att du syns i sökmotorerna.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp