Upplev Hofors - en app för upplevelser!

Publicerad:
2020-09-01

Skrivet av:
Malin S.

Upplev Hofors - en app för upplevelser!

Tillsammans med Visit Hofors har vi tagit fram besöksappen Upplev Hofors där du hittar besöksmål och andra guldkorn runtom i Hofors Kommun. Här hittar du alltid nått som passar för hela familjen!

Bor du i Hofors kommun eller i dess närområde? Eller har du vägarna förbi det vackra Gästrikland och passerar Hofors? Passa på att svänga av Europaväg 16 en stund för att se dig omkring lite.

Upplev Hofors

Mobilappen har inbyggd kartfunktion med GPS-stöd för att det ska bli enkelt att hitta till alla sevärdheter och utflykts- och besöksmål i och kring Hofors som finns inlagda i appen.

Det går även att få mer information om de olika besöksmålen och man kan även att tipsa om egna, gömda smultronställen som inte redan finns i appen.

Ladda ner appen till din mobil

Appen är kostnadsfri och finns utvecklad för både Android och Iphone och uppdaterades till version 2.0 under 2020. Den finns hos Google Play för Android och App Store för Iphone eller via Visit Hofors webbsida. Appen kräver Android 6.0 eller senare samt iOS 8.0/ iPadOS 8.0 eller senare.

Vill du uppleva Hofors och dess närområde? Ladda hem appen idag och ge dig ut på upptäcksfärd!

 

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp