Tillsammans gör vi Bohus starkare

Publicerad:
2019-06-12

Skrivet av:
Malin S.

Tillsammans gör vi Bohus starkare

Vi tycker det är kul när det går bra för våra kunder och extra roligt när vi får vara del i att utveckla deras framgång. Vi presenterar därför stolt vårt senaste samarbete med vår kund Bohus.

Bohus är ett företag som genom ett gediget arbete idag har en stark position som Västsveriges starkaste koncept inom kontorsservice. De erbjuder ett stort utbud av tjänster och produkter för sina kunder som främst finns i Göteborg med omnejd. Vårt samarbete med Bohus startade under 2017 då vi utvecklade den webblösning där de sedan dess erbjudit tjänster och produkter till sina kunder.

Bohus har en Pyramidkopplad Webbutik Flex lösning. Vi kallar vår lösning Webbutik Flex därför att den är helt flexibelt anpassningsbar för våra olika kunders unika behov samtidigt som den är direkt integrerad med affärssystemet Pyramid Business Studio. Det ger en lättadministrerad och driftsäker webbutik som låter din verksamhet att blomstra på webben.

Bohus har en Pyramidkopplad Webbutik Flex

En effektivare väg till en bra affär

Genom dialog med kunden och utifrån de nya behov Bohus lokaliserat på sin webbsida har vi nu tillsammans med utvecklat ett flertal nya funktioner där målet är att öka användarvänligheten och ge Bohus kunder en mer effektiv väg till den information de söker och göra det enklare att administrera sina beställningar.

Vi kan presentera följande funktioner som ger Bohus nya möjligheter att ytterligare växa på webben:

Självlärande Sökfunktion

Självlärande sökfunktion

För att Bohus kunder effektivare ska nå de produkter de letar efter har vi har byggt en relevansbaserad sökfunktion som snabbare ska visa ut de produkter besökaren mest troligt är ute efter. Funktionen visar även ut Bohus mest populära artiklar oftare. Sökfunktionen är självlärande och kommer att bygga på sig data från användarens beteende ju mer den används.
För att utnyttja den nya funktionens fulla kapacitet har vi även designmässigt framhävt sökrutan på ett bättre sätt på alla sidor på Bohus webbplats så att den ska vara det primära valet för besökaren att hitta de produkter man är ute efter.

Flerkundsinloggning

Bohus har uppmärksammat att de har användare i sina system som hanterar beställningar för flera olika kunder. Man väljer nu att förenkla för dessa kunder att utnyttja Bohus tjänster för de olika företag man företräder. Vi har byggt in ett kundval som gör det möjligt för användaren att ange vilken kund man vill agera som redan i inloggningsläget. Vi har även skapat möjlighet att kunna bläddra mellan vilken kund man företräder inom samma inloggning utan att behöva logga in på nytt.

Kampanjhantering

Ett flertal kampanjverktyg har implementerats i Bohus egen adminhantering för att smidigare kunna administrera och mer effektfullt presentera kundkampanjer i webbutiken. Dessa ändringar kommer även att göra att man som kund hos Bohus lättare hittar kampanjrelaterade produkter i Bohus webbshop.

Webbutik med favoriter och kampanjhantering

Favoriter

Vi har utvecklat funktionen att hantera listor med favoritprodukter. Nu finns det fler möjligheter att anpassa produkter direkt i sina favoritlistor för alla användare av Bohus sidor. Vi har även byggt in en större möjlighet att administrera produkter till varukorgen direkt från sina favoritlistor.

Vi på SWH känner oss glada när våra kunder vill utvecklas tillsammans med oss och såklart blir det extra kul när vi får möjlighet att, utifrån kundens behov, bygga nya lösningar som hjälper kunden att ta sina webbplatser till nästa nivå.

Hör av dig om du vill veta mer eller om även du vill att vi hjälper dig bli framgångsrik på webben!

För att komma i kontakt med Bohus besöker du deras webbplats eller följer Bohus på Instagram.

Bohus

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp