Svensk Webbhandel <3 RCO.SE & RCO.NO & RCOSECURITY.FI

Publicerad:
2019-12-16

Skrivet av:
Emma H.

Svensk Webbhandel <3 RCO.SE & RCO.NO & RCOSECURITY.FI

Nu är nya Rco.se här, och den är inte ensam. Rco.no och Rcosecurity.fi hänger på! RCO Security AB arbetar för att du ska känna dig trygg. De utvecklar, tillverkar och säljer, grymma tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem.

Vår kund RCO Security AB tyckte det var dags för en förändring. Kul tyckte vi! I nära samarbete med RCO och deras vassa pyramidleverantör krsystem.se, skapade vi därför ett nytt upplägg för deras webbutik och passade samtidigt på att lansera RCO:s webb även för Norge och Finland.

På den nya webben möts du av en uppdaterad design enligt RCOs grafiska profil, nya funktioner, uppdaterad information och givetvis ett gäng med riktigt suveräna produkter.

Vi på Svensk Webbhandel älskar RCO, deras produkter och tjänster, och känner oss givetvis peppade över att vara en del i utvecklingen av Rco.se, Rco.no och Rcosecurity.fi. RCO finns här för att göra din vardag säkrare!

"Vi är jättenöjda med samarbetet med Svensk webbhandel. Vår utgångspunkt var att vi ville göra det tydligare och enklare att hitta rätt bland våra olika lösningar på webben. Tillsammans har vi lyckats få till en både snygg och smart webbsida så att våra kunder på ett smidigt sätt kan få hjälp utifrån just sina unika behov."
- Agnes von Schulzenheim, Marknadsansvarig på RCO Security AB

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp