Skräddarsydda lösningar tillsammans med Kaffegreven

Publicerad:
2019-05-28

Skrivet av:
Malin S.

Skräddarsydda lösningar tillsammans med Kaffegreven

På SWH jobbar vi dagligen med att anpassa lösningar efter våra kunders behov. 
När vår kund Kaffegreven gör detsamma och valde vår flexibla webblösning för sin verksamhet kan man säga att det plötsligt blev möjligt att erbjuda skräddarsydda funktioner i flera led.

Kaffegrevens webbsida är en Webbutik Flex

Det är enkelt att få gott kaffe på jobbet!

Kaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag med ett helhetskoncept som tillhandahåller kaffe- och fikalösningar till arbetsplatser runt om i Sverige. Kaffegreven levererar sina varor och tjänster över hela Sverige, men huvudkontoret hittar vi Mölndal där man även har sitt showroom. Dit är man alltid välkommen för att se Kaffegrevens stora utbud av maskiner och produkter samtidigt som man kan få möjlighet att smaka på Kaffegrevens stora passion för riktigt gott kaffe.

Kaffegreven kan presentera både information och produkter på sin webbplats

En flexibel webbutik ger stora möjligheter

Sedan 2017 har vi på SWH hjälpt Kaffegreven med utveckling och drift av deras nuvarande webbplats. Det gör vi genom vår grymma Webbutik Flex. På Kaffegrevens webbplats presenteras företagskoncept och produktutbud samtidigt som du som befintlig kund hos Kaffegreven, har möjlighet att köpa produkter via deras Webbshop.

Webbutik Flex är Svensk Webbhandels egenutvecklade webbutikslösning, som med full integration med Pyramid Business Studio ger en lättadministrerad och kraftfull webbhandelslösning. Namnet Flex kommer från en av dess större fördelar, att vi kan skräddarsy lösningen till i stort sett alla möjliga behov. Det utan att tappa en stabil integration till Pyramids affärssystem. Det gör att Flex är en otroligt FLEXibel lösning för webbhandel med koppling till Pyramid Business Studio.

Vi vill växa tillsammans med våra kunder

Tillsammans har vi tagit fram en skräddarsydd webbutik, som gör det möjligt för Kaffegreven att utvecklas och växa som företag. Vi känner oss glada när våra kunder vill utvecklas tillsammans med oss och vi ser fram emot att få vara en del av deras fortsatta digitala resa.

Är ditt företag är i behov av en ny kaffe- och fikalösning kan varmt rekommendera att höra av er till Kaffegreven. Här kan du läsa mer om Kaffegreven och deras tjänster eller så blir du en följare av Kaffegreven på Instagram.

 

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp