Pyramid E-line byttes till webbutik Flex

Publicerad:
2020-06-04

Skrivet av:
Emma H.

Pyramid E-line byttes till webbutik Flex

Därför bytte Berlex och andra från Pyramid E-line till webbutik Flex

Under 2019 drog Berlex igång planerna för att hitta ett alternativ till deras dåvarande Pyramid E-line webbutik. Valet av samarbetspartner föll på Svensk Webbhandel och i början av 2020 lanserades således nya Berlex.se, där deras tidigare Pyramid E-line e-handel hade bytts till en webbutik Flex med koppling till Pyramid Business Studio.

Pyramid E-line byttes till Webbutik Flex

"I vår tidigare lösning saknade vi ett admingränssnitt och webbutvecklare som kunde hjälpa oss med speciallösningar. Svensk webbhandel erbjöd detta under ett och samma tak."
– Madeleine Almén, Marknadskommunikatör på Berlex (www.berlex.se)

Även Sportec och Arbetsskydd sökte efter ett alternativ till E-line och valde vår webbutik Flex som sina nya lösningar.

Därför är webbutik Flex ett starkt alternativ för den som söker en formbar plattform

Fördelen med Pyramid E-line har länge varit, och är fortfarande, att administrationen av innehåll som artiklar i din webbutik styrs i Pyramid Business Studios administration, medan många webbutiker skapar ett glapp mellan webbutiken och informationen i Pyramid.

Webbutik Flex lagar gapet mellan webbutiken och Pyramid E-line. I webbutik Flex styr du precis som i Pyramid E-line ditt innehåll direkt i Pyramid Business Studio. I Pyramids gränssnitt utför du dina dagliga rutiner och bygger upp dina artiklar. Sedan sköter webbutikens smarta synkronisering resten och synkar i realtid informationen i båda riktningar mellan Pyramid och webbutiken. Detta bäddar för aktuell och uppdaterad information i form av produkter, lagersaldo, priser, kunduppgifter, order, orderhistorik och mycket mer.

Visst låter det bra? Men det slutar inte där, för webbutik Flex erbjuder faktiskt ännu mer än så. Webbutikens administrationsgränssnitt kommer nämligen med en mängd utökade funktioner som bäddar för en riktigt grym användarupplevelse för dina besökare. Via webbutikens administration kan du bland annat skapa informationssidor, kategoriträd avvikande från de som finns i Pyramid och ange synlighet på en produkt i fler än en kategori.

När vi skapade Webbutik Flex så var målsättningen att skapa en användarvänlig och formbar plattform. Alla våra kunder har unika sätt att i sin tur möta sina kunder och vår vision var att aldrig behöva säga - Det går inte! Idag har vi många nöjda kunder som alla är lite olika, fast i samma plattform. Det är Flex!
– Pelle Jonsson, VD på Svensk Webbhandel AB

Visa bildväxlare, informationssidor och andra smarta moduler i din webbutik Flex med koppling till Pyramid

Webbutik Flex kommer som redan nämnt fullproppad med en mängd smarta funktioner. Det finns t.ex. möjlighet att lägga till bildväxlare i webbutiken och från administrationsgränssnittet styra vilka bilder som syns i vilka bildväxlare på t.ex. webbutikens startsida. Det finns också möjlighet att skapa informationssidor för kundtjänst, kontakt, om oss osv. Din fantasi är det enda som sätter gränserna! Webbutik Flex har också stöd för andra funktioner som nyheter, smart sökmotor, onpage-redigering och mycket mer. Vi lägger stor vikt våra kunders frihet och möjlighet till att expandera, och det är också vad vi hoppas lyser igenom i vår webbutik Flex.

Vi värdesätter flexibilitet för våra kunder

Styrkan med webbutik Flex beskrivs av namnet. Webbutik Flex står nämligen för webbutik Flexibel och det är just det som är styrkan, möjligheten till flexibilitet och anpassning. Webbutik Flex är utvecklad för att erbjuda ett alternativ till den som söker efter en kraftfull webbutik med koppling till Pyramid Business Studio och möjlighet till de speciallösningar som är nödvändiga för den unika verksamheten.

Vi vill ge våra pyramidanslutna kunder den allra bästa möjligheten för en blomstrande e-handel. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med e-handel för pyramid.

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp