Mot nya mål med Leijmas nya webbutik

Publicerad:
2020-11-11

Skrivet av:
Malin S.

Mot nya mål med Leijmas nya webbutik

Vi på Svensk Webbhandel bygger flexibla webbhandelslösningar med starka kopplingar till affärssystemet Pyramid Business Studio. När badrumstillbehörsföretaget Leijma var i behov av en ny webbutiksleverantör uppfyllde vi på Svensk Webbhandel och vår Webbutik Flex alla deras behov. Tillsammans tog vi fram riktlinjer för en ny webbutik och påbörjade ett samarbete där vi skapade Leijmas nya e-handelslösning.

"Vi gjorde en ganska omfattande research inför valet av e-handelslösning och landade till slut hos SWH. Vi är ett litet familjärt bolag och uppskattade utöver en mycket bra plattform bolagets struktur och framtoning. Ett plus var kopplingen till Pyramid som gjorde valet självklart." 
Heléne Sjöstrand, Leijma

Leijma.se

Enkel och attraktiv webbdesign

Utifrån Leijmas önskemål och behov skräddarsydde vi en modern layout för deras webbutikslösning. Fokus lades på att enkelt kunna visa upp deras produkter från Pyramid Business Studio. 
Vi har implementerat olika sidelement i den nya webbutiken som tex flertalet bildväxlare samt visning av kampanjprodukter. Resultatet har gett en attraktiv och informativ startsida varifrån Leijmas besökare lätt kan ta sig vidare till flera olika produkt- och kategorisidor. 

"Viktiga delar när vi planerade vår online satsning var en lättnavigerad, ren och lugn sida. 
Vi ville inte ha för många eller snarare väldigt få rörliga inslag och inga pop-upp lösningar, allt för att skapa en lugn miljö där besökaren väljer själv vad hon/han vill se och göra."
Heléne Sjöstrand, Leijma

Webbutik Flex - Pyramid Business Studios bästa vän

Genom en smidig hantering av bildväxlarnas innehåll kan Leijma styra vilket innehåll, budskap och den känsla man vill förmedla. Det ger även möjlighet att anpassa innehållet efter säsong och efterfrågan. Administrationen av bildväxlare och sidinnehållet sker smidigt i Webbutik Flex administrationsgränssnitt direkt på webben. Med en anpassad synkning hanteras Leijmas alla Produkter och Order mellan webbutiken och Pyramid Business Studio. Det ger stora möjligheter till en webbutik som kan leverera det lilla extra och ger  Leijma stora möjligheter att ta nästa steg på webben.

Ambitiöst samarbete ger stor potential

Leijma är ett familjeföretag som startade i Torsby 1977 och drivs idag av andra generation med all verksamhet i Kungälv. Här har man en egen produktion av helsvenska badrumsprodukter, men har även rengöringsprodukter och badrumstillbehör från ledande varumärken i sitt sortiment. Leijma fungerar som tillverkare och distributör och riktar sin försäljning till företag och butiker. Privatpersoner kan köpa deras produkter via Återförsäljare. Ta en titt i deras nya och fräscha webbutik.

"Samarbetet med SWH har varit utmärkt, proffsiga, snabba och lyhörda. Och supporten är det allra bästa! Egentligen borde vi gjort denna satsningen för länge sen men bättre sent än inte alls… efter en riktigt bra start med många nöjda besökare och bra orderflöde från start ser vi stor potential framåt." 
Heléne Sjöstrand, Leijma

Vill även du skapa en webbutik med en stabil och flexibel koppling till Pyramid Business Studio? Kontakta oss på SWH idag!

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp