Mobila arbetssätt och lösningar i Corona-tider

Publicerad:
2020-03-19

Skrivet av:
Emma H. & Malin S.

Mobila arbetssätt och lösningar i Corona-tider

Nuvarande Corona-situation gör att hela samhället ställs inför stora utmaningar. Det är viktigt att vi alla drar vårt strå till stacken för att vi tillsammans ska rida ut denna världsomspännande pandemi och stoppa smittspridningen.  

Vi på SWH är i dagsläget i full styrka. Våra medarbetare är i arbetsfört skick och vi tar mer än gärna emot dina projekt! Vi anser dock att det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar, därför arbetar i nuläget merparten av våra medarbetare hemifrån istället för på plats på våra kontor. Detta gör vi för att minska den eventuella risken för att bli smittade eller ovetande bidra till ökad smittspridning i samhället. 

 

Då stor del av vårt dagliga arbete redan sker via webben i form av webbmöten, mail, mobiltelefoni och andra webbapplikationer, är detta ett smidigt arbetssätt för oss. Vi kan med enkelhet fjärrstyra våra arbetsdatorer och fortsätta jobba precis som när vi lämnade datorn på kontoret senast. Det enda vi egentligen behöver är ett stabilt Wifi-nätverk. Det gör att vi fortfarande kan vara fullt tillgängliga för alla våra kunder, från var vi än befinner oss.  

Under rådande situation bör vi även minimera våra sociala kontakter och våra fysiska kundmöten är inget undantag. Vi bokar däremot mer än gärna in digitala möten på distans med både gamla och nya kunder för nyutveckling, uppföljning och demonstrationer av våra produkter och tjänster! 

Vi uppmuntrar er alla att vara så rädda om varandra som möjligt! Tänk på att det som inte påverkar dig, kan bli riktigt illa för någon annan. 

//Vi på Svensk Webbhandel 

Ps. Du kommer väl ihåg att tvätta händerna i minst 30 sekunder!

En enkel sak du kan börja med är att var noga med att tvätta händerna.

 

Håll dig uppdaterad och följ Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer gällande Coronaviruset Covid-19. 

Läs det senaste på Folhälsomyndigheten hemsida

Läs det senaste på 1177.se 

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp