Mer power hos nya Batteribolaget.nu

Publicerad:
2021-06-28

Skrivet av:
Malin S.

Mer power hos nya Batteribolaget.nu

Nya Batteribolaget är här! Under 2020 påbörjade vi på Svensk Webbhandel att bygga en fräsch B2B-butik till vår nya kund Batteribolaget. Nu har vi lanserat den nya webbutiken.

Ny webbutik med stöd för Visma affärssystem

Med Visma 2000 som befintligt affärssystem tog Batteribolaget kontakt med oss på SWH när de var ute efter en ny E-handelslösning. De upptäckte snart vår webbutikslösning Multiflex och de möjligheter som våra nya flexibla kopplingarna till Visma ger åt anpassade funktioner för webben. Framförallt var en grym prishantering en stor fördel till att Multiflex var rätt val för att skapa en kombinerad B2B/B2C-handel. Det var dags att tillsammans ge lite mer power åt nya Batteribolaget.nu.

Batterier från Trelleborg till Luleå

Batteribolaget är en av Sveriges mest kompletta batterileverantörer och har sitt huvudkontor i Malmö. Sedan 1961 har man tillgodosett Sverige med batterier av alla de slag och via deras webbutik har man idag en stark lokal närvaro då man kan hämta ut beställningar både i deras egna butiker men även hos massor av återförsäljare som finns utspridda över nästan hela landet, från Trelleborg i söder till Luleå i norr

Batteribolaget.se

Framför allt var det prishanteringen från Visma som gjorde att vi valde Svensk Webbhandel som leverantör av vår nya webbutik. När vi började arbetet så upptäckte vi att de har stor erfarenhet av att bygga B2B-sidor som även kan hantera konsumentkunder.
Hela uppbyggnaden av den nya webbutiken har gått mycket smidigt och Svensk Webbhandel har varit flexibla när det gäller anpassningar och justeringar.
- Rickard Vesterman, Batteribolaget

Prishantering med stöd för multipla rabatter

Multiflex ska vara enkelt med avancerade funktioner. Prishanteringen i Multiflex har därför stöd för synkronisering av flertalet olika prislistor och rabattavtal. Genom olika inställningar i administrationsgränssnittet är det enkelt att skapa dedikerade sortiment till olika kunder, administrera kunddifferentierade prislistor samt utnyttja stafflade priser vilket ger stora möjligheter att hantera och anpassa sitt sortiment för olika kunder och kundgrupper.

Flera prislistor kräver även en flexibel hantering av olika rabattavtal. I Multiflex finns möjligheten att anpassa rabatter i multipla steg på specifika kunder. Det ger en hantering av rabattavtal som kan styra olika rabatter baserat på prislista, artikelgrupp samt ner på individuell artikelnivå för olika kunder.

Behöver du hjälp med en ny webbutikslösning?
Hör av dig till SWH så kan vi berätta mer.

Läs mer om Multiflex i vårt tidigare blogginlägg! 

     

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp