Lösningar för trafiken på vägarna, sökte lösningar för trafiken på webben

Publicerad:
2020-02-19

Skrivet av:
Emma H.

Lösningar för trafiken på vägarna, sökte lösningar för trafiken på webben

En leverantör att lita på i trafiken

Berlex är en erfaren leverantör av service, trafikanordningar och TA-planer. De grundades redan 1970 och är sedan dess riktiga proffs på vägar och vägprojekt. När Berlex satt fast på webben, inledde vi ett gemensamt arbete för att öppna nya vägar.

Problemet

Under 2019 hade Berlex ett problem. De satt fast i en gammal webblösning som begränsade deras möjligheter till att uppnå nya mål med sin webbutik. Deras tidigare webbutik hängde inte med i dagens teknik och behövde fräschas upp med en ny och responsiv (mobilanpassad) design. De sökte även möjligheten att integrera sin webbutik med Pyramid 4. Berlex med sina lösningar för trafiken på vägarna, sökte därför efter någon som kunde erbjuda lösningen för trafiken på webben. Fokus var att hitta en lösning med lättanvänt användargränssnitt och bra support. Det ledde till att vi på Svensk Webbhandel hade glädjen att få uppdraget att bygga Berlex nya webbutik. Det gjorde vi i vår mångsidiga lösning webbutik Flex, med koppling till Pyramid business studio.

Lösningen

I ett nära samarbete med Berlex och deras grymma pyramidleverantör krsystem.se, kartlade vi deras behov och önskemål. Vi skapade därefter en tydlig plan hur vi skulle lösa deras problem på webben. I början på 2020 lanserade vi nya berlex.se.

Ny webbutik, Berlex, Pyramid webbutik, Pyramid ehandel

Lanseringen bestod av en mångsidig webbutik med en fräsch och användarvänlig design. Den nya webbutiken gav Berlex möjligheten att presentera både sina artiklar och sin verksamhet på ett snyggt och säljande sätt.

”Jag är mycket nöjd med samarbetet med SWH (Svensk Webbhandel). De har varit lyhörda och snabba inför alla våra speciella önskemål. Kompetensen är hög på både projektledare och på supporten. Nu kan jag fokusera på det jag ska: Webbplatsens innehåll och våra produkter!”
- Madeleine Almén , Marknadskommunikatör på Berlex

Besök nya Berlex.se här

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp