Uppdatering av innehåll gav NaturligtVis lansering

Publicerad:
2021-09-13

Skrivet av:
Malin S.

Uppdatering av innehåll gav NaturligtVis lansering

Det finns flera orsaker till att man inte lyckas hålla sin webbplats uppdaterad.
Man kanske inte riktigt vet vilket innehåll man ska ha med eller hur man kan få fram material som bilder och texter. Men den vanligaste orsaken är nog att tiden inte räcker till, framförallt om man är en liten företagare.

Så var det för vår kund, NaturligtVis i Sandviken. Tiden på arbetsdagarna räckte helt enkelt inte till att sätta sig ner och uppdatera webbplatsen. Så till slut tog NaturligtVis kontakt med oss på SWH och undrade om vi kunde hjälpa till att ta fram och lägga in material för att få deras webbplats publicerad.

Hitta material som skapar den rätta känslan

NaturligtVis är en den lilla hälsokostbutiken med det stora sortimentet och återfinns på Knutentorget i Sandviken. Som besökare i butiken ska man känna sig välkommen och få personliga råd kring hälsokost och butikens produkter. Tillsammans med oss på SWH, påbörjades utvecklingen av NaturligtVis webbplats för flera år sedan och de var mycket nöjda med dess grunddesign och utformning. Men när det kom till att själva fylla på alla webbsidor med bildmaterial och textinformation lossnade det aldrig riktigt. Så webbplatsen blev aldrig klar att lansera.

NaturligtVis ägare Eva är mån om att NaturligtVis ska förmedla "den rätta känslan" så självklart var det viktigt att det kändes rätt även på den nya webbplatsen. Men i takt med att andra delar av verksamheten tog allt mer tid så blev det svårare och svårare att hinna med att både samla och sätta ihop material med den känsla man vill förmedla.

Lägg tiden på det du är bäst på

Vi bokade in ett par möten och hittade ganska snabbt ramarna för vilket material vi behövde och tillsammans med NaturligtVis har vi tagit fram olika innehåll till alla deras webbsidor. Det finns bland annat en fin berättelse bakom uppkomsten av NaturligtVis logotyp på webbplatsen. Vi hjälpte även till att anpassa både bilder och text för webben och publicerade allt innehåll.

”Vi höll på till och från i 2 års tid med att få till en hemsida. Eftersom vi varken hade kunskap och egentligen inte tiden som behövdes så blev arbetet liggande och blev det ständigt dåliga samvetet.
Vi tog kontakt med SWH och de blev den klippa som hjälpte oss.
En otroligt bra samarbete och nästan som att de intuitivt kände oss bättre än oss själva.
Bilderna och upplägget var precis som vi ville ha det för att få fram den där rätta välkomnande känslan vi ville åt”


Eva, Naturligtvis

Till slut var det äntligen dags att visa upp en färdig webbplats. Slutresultatet blev en nöjd kund som under tiden vi hjälpte till att uppdatera innehållet, istället har kunnat lägga sin tid på det som de gör bäst - hjälpa sina kunder med hälsokostprodukter i sin butik.

Innehållsuppdatering och optimering av ditt innehåll

Behöver du också hjälp att ta fram eller uppdatera ditt innehåll? Det kanske är dags att optimera innehållet på dina webbsidor eller kombinera det med en ny eller förbättrad SEO?

Vi har även webbsidor med lättanvända användargränssnitt för dig som vill uppdatera innehållet på din webbplats själv.

Hör av dig till oss på SWH så kan vi hjälpa dig!

 

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp