Glasklara resultat med Alulines nya webblösning

Publicerad:
2020-11-06

Skrivet av:
Malin S.

Glasklara resultat med Alulines nya webblösning

Aluline är en av våra trogna kunder som sedan 2012 funnits på webben med oss på Svensk Webbhandel som samarbetspartner. Aluline kontaktade oss då de upptäckt nya behov i sin webblösning och såg att det var dags att uppdatera sin närvaro på webben. Vi kartlade och utvecklade de funktioner som behövdes för att stärka deras webblösning till att ta nya kliv på Internet.

"För lite mer än ett år sen började vi diskutera internt vad som skulle underlätta vårat arbete i både produktion och i det administrativa. Där kläcktes idéen med en ny uppdaterad sida. Vi började skissa och kom fram till flera funktioner som vi ansåg skulle underlätta i vårt vardagliga arbete med inglasningar. Då vi redan hade en sida som fungerat toppen sedan 2012 så kände vi inte att vi ville stressa fram något utan tog det i lagom takt."
Gustaf Sjöstrand, Aluline

Lång process till ett glasklart slutresultat

Vi har tillsammans med Aluline under lite mer än ett år jobbat fram ett flertal specialanpassade lösningar som de idag känner underlättar deras dagliga arbete. Samtidigt har vi gett sidan en uppdaterad och fräsch mobilanpassad design. Arbetet har fått tagit tid för att det skulle bli bra vilket gör att vi idag har en mycket nöjd kund som stolt vill visa upp sin nya webbhandelslösning.

Ny webbsida - Aluline

"När vi tog kontakt med Pelle på SWH kände vi direkt att det inte fanns något tvivel om de skulle klara av att möta våra behov. Vi fick vägledning i rätt riktning och efter en lång process med optimeringar åt olika håll är vi nu klara. Vi ser nu fram emot en ny säsong med inglasningar och hoppas att den nu startar lite tidigare när vi har en sån snygg sida.
Tack åter igen för ett bra arbete!"

Gustaf Sjöstrand, Aluline

Tillsammans gör vi special till standard!

Aluline är ett Hoforsföretag som funnits i Gästrikland sedan 1992. De tillverkar och levererar måttanpassade skjutpartier och inglasningar till uterum utifrån kundens mått, vilket gör att det unika blir deras standard. Tillsammans med Aluline har vi har vi tagit fram en skräddarsydd WB7 webbutik som uppfyller Alulines krav och behov. I våra olikheter som företag kan vi enas i att vi båda strävar efter att göra special till standard för våra kunder.

Vi känner oss glada att Aluline vill utvecklas tillsammans med oss och vi ser fram emot ett att få vara en del av deras fortsatta digitala resa. Gör ett besök och kolla in deras nya webbsida

Vår webbutik WB7

Webbutik WB7 är Svensk Webbhandels egenutvecklade Webbutikslösning. Den fungerar lika bra helt fristående men även med stabil koppling mot affärssystemet Briljant. WB7 har ett flertal praktiska funktioner vilket gör WB7 till en stabil och trygg e-handelslösning för de kunder som inte har behov av ett bakomliggande affärssystem.

Vill även du ha hjälp att utveckla din närvaro på Internet?
Ta kontakt med oss på Svensk Webbhandel

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp