En snabbare Visma webbshoplösning

Publicerad:
2022-03-28

Skrivet av:
Malin S.

En snabbare Visma webbshoplösning

Är du ute efter en kundanpassad webbshop med koppling till Visma?
Vår webbutikslösning för Visma är utvecklad för att klara höga krav och snabba resultat. Tack vare en stabil integration till ekonomisystemet Visma Administration finns det stora möjligheter att expandera din potential på webben.

I takt med att E-handeln ökar finns det stor utvecklingspotential för de butiker som finns tillgänglig på webben. Din verksamhet kanske inte kan växa mer lokalt men genom en digital närvaro kan du expandera verksamheten ut på nätet och finnas tillgänglig för dina potentiella kunder oavsett var de befinner sig.

Kundanpassad Visma webshop för flera webbutiker

Med vår Visma webbshopslösning är det enkelt att hantera fler webbshoppar i samma administrationsgränssnitt. Det gör att du snabbt och enkelt kan administrera flera olika webbutiker i samma adminverktyg och med webbutikslösningens obegränsade språkstöd av dina webbutiker kan du nå ut med dina produkter över hela världen.

Webbutiken är naturligtvis utvecklad för att kunna anpassas efter våra kunders särskilda behov. Butikens design och funktioner kan därför skräddarsys för varje kunds unika behov. Har du även fysiska butiker kan vi koppla samman din Visma E-handel med ditt befintliga kassasystem för att hantera all administration i ett och samma system.

Dags att öka farten och erövra webben?

Lägg i en högre växel och satsa framåt med full gas mot större mål och bli framgångsrik på webben.
Läs mer om vår webbshop med Visma koppling och hör av dig till oss på SWH om du vill veta mer hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg på webben.

 

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp