Certifierad utveckling i SiteVision

Publicerad:
2020-05-25

Skrivet av:
Emma H.

Certifierad utveckling i SiteVision

Det är väl ingen hemlighet att vi på Svensk Webbhandel inte tvekar inför att slå ett extra slag för SiteVision. Vi tar oss gärna an nya uppdrag att utveckla moderna och tillgängliga webblösningar i SiteVisions grymma CMS (innehållshanterare). Det vi däremot inte riktigt hunnit med att trumma lite extra för, är att vi under förra året (2019) utvidgade vår kompetens inom Sitevision. Vi har numera även medarbetare med certifiering inom programuppbyggnad i SiteVisions miljö. Det innebär att våra certifieringar vuxit från design, uppbyggnad och social collaboration, till att även innefatta programmering och utveckling i SiteVision.

Vad är SiteVision?

SiteVision AB är ett företag som har sitt huvudkontor i Örebro. De ligger bakom en av Sveriges mest omtyckta plattformar för webbpublicering, en plattform som har samma namn som företaget. SiteVision är en mycket populär innehållshanterare, främst bland landets kommuner, och passar för i stort sett alla stora som små verksamheter.

Följdfrågan är kanske oundvikligen… Vad är det som gör SiteVision till en så populär innehållshanterare?

Vi menar att en av SiteVisions kanske största styrkor, är de möjligheter systemet ger för redaktörsinställningar. Med kraftfulla inställningar är det enkelt att styra rättigheter, grupper och formatmallar som bäddar för en smidig hantering av både användare och content. SiteVision är dessutom lättillgängligt och har flertalet smidiga moduler för innehåll. I kombination med finurliga stöd för kontroll av tillgänglighet, ges det alla möjligheter att skapa anpassade webblösningar utifrån de krav som idag ställs på en modern och responsiv webbplats.

Hur kan vi hjälpa dig med SiteVision?

Vi kan hjälpa dig att bygga upp en stabil och driftsäker webblösning i SiteVision och skräddarsyr den efter dina behov.

Ny webbplats

Med SiteVision som innehållshanterare kan vi sätta upp en ny webbplats för din verksamhet. Vi hjälper dig med tillgänglighet, design, mallar, behörigheter och lösningarna för de behov just du och din verksamhet har på din blivande webbplats. Vi bygger moderna, snygga och tillgängliga lösningar i SiteVision, utifrån just dina önskemål.

Vi har medarbetare som via SiteVision är certifierade i design och uppbyggnad (CSWD - Certified Sitevsion Website Developer) och även i program och utveckling (CSSD - Certified Sitevision Solution Developer).

Nytt intranät

Vi är via SiteVision utbildade i deras Social Collaboration. Det innebär att vi har kompetensen som krävs för att bygga ett riktigt grymt intranät för just din verksamhet, stor som liten.

Moduler och funktioner

Vi hjälper gärna till att komma igång med och implementera de standardfunktioner och moduler som finns i SiteVision. Utöver det kan vi utveckla enskilda moduler och funktioner när inte standard räcker till.

Våra SiteVision-certifierade medarbetare tar gärna emot stora som små uppdrag och står redo att hjälpa dig med moderna lösningar i SiteVision. Läs mer om vårt arbete med SiteVision här, eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp