Bygg din egen container i LCS konfigurator

Publicerad:
2021-10-18

Skrivet av:
Malin S.

Bygg din egen container i LCS konfigurator

När man säljer stora produkter som ofta kräver anpassningar är det bra om alla justeringar som kunden vill göra kan bakas in redan på offertnivå.
Det var det som gjorde att Lundby Container Service AB (LCS) tog kontakt med oss på SWH. Man såg ett ökat behov av en containerkonfigurator, där deras kunder kunde skräddarsy sina förfrågningar redan vid den första kontakten. Genom att få med alla önskade anpassningar och tillägg från kunden redan från början i offerten skulle det förenkla LCS orderhantering.

Lundby Container Service

Container för leverans i hela Sverige

Lundby Container Service är ett företag som sedan 1966 säljer och hyr ut flexibla containerlösningar till små och stora kunder. Med ett stort leveransnät kan man nå kunder över hela Sverige. Företaget har sitt kontor i Göteborg där man, som granne med Göteborgs hamn, har en 66 500 kvm stor depåanläggning. Här erbjuder man i stort sett allt som har med containrar och containerservice att göra i sin egen containerverkstad. Man har även en depå i Helsingborg för leveranser till de södra delarna av Sverige. Så med över 50 års erfarenhet är det med rätta som LCS kan kalla sig för riktiga containerproffs.

LCS vände sig till oss med behov av en smidigare webbutikslösning där man både kunde köpa och hyra olika typer av containrar. Man ville även kunna erbjuda möjlighet att bygga ihop sin egen specialanpassade container och välja till olika tillbehör och anpassningar.

Skräddarsydda Containerlösningar med LCS

Skräddarsydda Containerlösningar

Vi har tillsammans med LCS byggt en Flex 4-webbutik med koppling till Pyramid Business Studio som ger LCS möjligheten att utveckla sin potential på marknaden. Vi har utvecklat en skräddarsydd containerkonfigurator, utifrån LCS krav och behov, som kan tillgodose både företagets och deras kunder önskemål om en smidigare hantering av sina containerbeställningar. I samband med implementationen av deras nya webblösning kommer vår konfigurator att effektivisera arbetet för LCS personal, men även förenkla hanteringen i samband med beställningar av speciallösningar från kundens slutkund.

"Svensk Webbhandel var med sitt erbjudande den självklara leverantören av vår nya hemsida. Med stort engagemang och intresse satte man sig in i vår verksamhet och skapade sig en förståelse för hur vår process fungerar och presenterade precis den lösning vi var ute efter. Nyckeln var att man på ett användarvänligt sätt skall kunna bygga ihop sin container med diverse tillbehör vilket konfiguratorn löser.
Kan skarpt rekommendera Svensk Webbhandel!"

Tobias Hugosson, Lundby Container Service LCS AB

Optimerat innehåll för ökad synlighet

Vi har i samband med lanseringen även hjälpt LCS att flytta över stora delar av deras material och innehåll till den nya webbutiken. Vi har även hjälpt till att strukturera om samt påbörjat att sökmotoranpassa innehållet för att kunna nå en ökad synlighet vid sökningar på Google. 

Är även du i behov att uppdatera din webbplats eller hitta nya möjligheter att utvecklas på webben?
Hör av dig till oss på SWH så kan vi berätta mer!

 

Till bloggen

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp