Finner besökarna dig på webben? Läs mer

Sökmotorsoptimering (SEO)

Vi ser till att du syns.

Hur hittar egentligen dina potentiella kunder och besökare dig när du väl finns på webben? Det vet vi.

Sökmotorsoptimering handlar om rätt sak på rätt plats, om struktur och bestämda val.

Vi ger dig kunskapen, verktygen och strategin, för att se till att du slår dig fram bland träffarna hos sökmotorer och lockar till dig besökarna.

Våra webbutiker är redan från början sökmotorsoptimerade och får goda gensvar hos sökmotorerna och vi kan givetvis också hjälpa dig att optimera din webbsida.

Genom att våra administrationsgränssnitt innehåller möjligheten till ytterligare sökmotorsoptimering för sidor, produkter och artikelgrupper och så vidare, så ökar sökmotorsvänligheten bara ytterligare.

Vi kan dessutom bidra med den nödvändiga hjälpen som krävs kring Adwords/sponsrade länkar och för att på andra sätt öka din sökmotorsoptimering ytterligare.

Vi fixar sökordsanalysen, sökmotorsoptimering av källkoden, länkstrategin och statistik för din webbsida eller webbutik. Vi hjälper dig som vill synas på utvalda sökord bland Googles första träffar.

Vi hjälper dig med sökmotorsoptimering på bästa sätt!

Kundreferens

Bastubutiken i Sverige AB / www.bastubutiken.se

"Svensk Webbhandel hjälper oss kontinuerligt med att bäst utnyttja begrepp som sökmotorsoptimering, adwords, länkstrategier och så vidare. De ser till så att vår butik och dess sidor och produkter, är uppbyggda på ett sökmotorsvänligt vis, hjälper oss med analyser av sökträffar, besöksstatistik med mera. Med hjälp av Svensk Webbhandels genomgående arbete med vår webbutiks sökmotorsoptimering, har vi ökat vår synlighet hos sökmotorerna markant och syns nu bland topp-träffarna hos Google för de flesta av våra utvalda sökord."
- Nils Vagerstam Bastubutiken i Sverige AB VD

Tips för dig som vill synas där kunderna finns!

Sökmotorsoptimering

Tänk till först. Det är alltid enkelt att i efterhand sitta och klia sig i huvudet och fundera över varför besökaren inte hittar rätt. Problemet kan undvikas om du istället tänker till från början. Vilka personer vill du locka till dig? Hur ska du göra för att synas för just dessa personer? Och hur ska du få dem till att klicka sig in hos just dig?

Du har säkert hört talas uttrycket "Syns du inte, så finns du inte." Ett uttryck som kanske känns uttjatat, men väsentligt då du siktar mot att lyckas på webben. Om du inte syns någonstans, kommer ingen att hitta till din webbutik eller webbsida. Utan besökare får du således inga kunder, och drömmen om att lyckas på webben lär förr eller senare gå förlorad. Det gäller alltså att ha en stark plan för hur du skall synas och attrahera potentiella besökare på webben. Det är där sökmotorsoptimering till stor del är avgörande för att göra sig synlig för nya besökare och målgrupper.

Det räcker inte med att bara skriva relevant text, även om det är ett av de viktiga stegen. Det gäller att se över alla de komponenter som samspelar för att tilltala sökmotorerna.

Verkar det svårt? Lugn, vi hjälper dig.