Läs mer

Sitevision Certifierad

Sitevision är ett vasst webbpubliceringssystem utvecklat av Sitevision AB. Webbpubliceringssystemet Sitevision gör det enkelt för kommuner, föreningar, företag och andra att publicera innehåll och information på webbsidor och intranät.

Vi på Svensk Webbhandel är Certifierade Partners för Sitevision och även utbildade och certifierade i tillägget Social Collaboration.

Vi levererar webbplatser och intranät byggda i Sitevision och anpassar färg och form efter era önskemål och behov.

Vad innebär certifierad partner?

Vi på Svensk Webbhandel är Certifierade Partners för Sitevision. Detta innebär att vi har medarbetare som har gått certifieringskurser och utbildats hos Sitevision AB för att bygga webbplatser och intranät i verktyget.

Vi har erfarenhet från fler implementationer av Sitevision där vi satt upp webbplatser och intranät, och anpassat dessa efter kundens önskemål.

Vi bygger allt från webbplatser och intranät, till enskilda mallar. Vi tar åt oss både stora och små projekt, med fokus på användarvänlighet, både med redaktörer och slutanvändaren i åtanke.

Läs mer om Sitevision på www.sitevision.se

Sitevision

Vad är Sitevision?

Sitevision AB är ett Svenskt företag med sitt säte i Örebro. Det är Sitevision AB som utvecklar det populära webbpubliceringsverktyget med samma namn (dvs. Sitevision).

Sitevision är ett kraftfullt och brett verktyg som möjliggör hantering av mallar och publicering av information.

Med webbpubliceringsverktyget Sitevision blir det en enkel process för publicering av nyheter, information, bilder och annat material på er webbplats.

Med hjälp av Sitevisions skarpa behörighetsstyrningar ställs lätt roller in för webbplatsen. Detta möjliggör bland annat hanteringen för redaktörer med specialintressen/avdelningar.

Verktyget kommer dessutom med stöd för responsivitet och möjliggör för responsiva (mobilanpassade) webbplatser och intranät.