Läs mer

Översättningar

Översättningar på 200 olika språk.

Visste ni att ni enkelt kan höja tilliten mellan er webbutik och era kunder, genom översättningar till de rätta språken? Undersökningar pekar på att många tvekar inför att handla i en webbutik som inte erbjuds på det språk det talar. Det innebär att det vissa gånger inte räcker med att erbjuda sin webbutik på svenska och engelska. För att maximera er potential kan det vara en idé att exponera er webbutik på ytterligare språk.

Det kan vi hjälpa er med!

Genom våra samarbetspartners kan vi nu erbjuda översättningar på 200 olika språk. Med hjälp av kompetenta översättare erbjuder vi översättningar av er webbutik eller webbsida till just det språk ni vill nå ut på.

Våra webbutiker har stöd för fler språk och med dessa flerspråksstöd kan ni nå ut till nya marknader och kunder.

Maximera potentialen på alla delar av marknaden med rätt översättningar.

Översättningar till 200 språk!

Maximera potentialen hos er webbutik!

Vill ni öka er omsättning och nå nya kunder? Att etablera sig på en ny marknad är lättare än ni kanske tror. Genom vår samarbetspartner Transvoice, kan vi hjälpa er med det viktiga steget att översätta er webbutik till ett nytt språk och nå dess fulla potential.

Vinn kundernas förtroende

En europeisk studie visar att 43 % väljer att inte handla i webbutiker som inte finns tillgängliga på deras eget språk. En naturlig följd av detta är att försäljningen i vissa fall kan fördubblas enbart genom att översätta webbutiken till det lokala språket!

Välj partner med omsorg

Många företag erbjuder översättningar, men alla erbjuder inte samma kvalitet, kapacitet eller service. Vår samarbetspartner Transvoice är ett av Sveriges största språkföretag. De hanterar dagligen hundratals uppdrag där de hjälper kunder med deras behov av att kommunicera på alla världens språk.

Hur kommer ni vidare?

Kontakta oss för att komma vidare med era översättningar. Vi hjälper er att kartlägga vad ni behöver och implementera detta på er webbutik. Ni kan lugnt luta er tillbaka medan vi ser till att ni når ut till nya kunder.