Mobilanpassning
(responsiv design)

Möt kunderna på deras villkor

Mobilanpassning, Responsiv design, Mobil design

Varför är mobilanpassning viktigt?

Någon sitter på bussen, någon står i en lång kö, någon sitter i soffan eller vid köksbordet. Vad har dessa personer gemensamt? De har många gånger en mobiltelefon framför näsan.

Vi människor är allt mer ofta på väg någonstans och det blir mer och mer sällsynt att din kund faktiskt sitter framför en desktop-dator när den besöker just din webblösning. När dina kunder kollar sina telefoner, sina surfplattor, eller sin desktop-dator, är det därför viktigt att ditt varumärke är redo.

Mobilanpassning (s.k responsiv design) av din webblösning, säkerställer att dina kunder kan interagera med din digitala närvaro, oavsett var de befinner sig. Om inte detta skulle vara nog, så ökar det din träffsäkerhet i sökmotorer som Google. Med en mobilanpassad webblösning kommer du inte bara att klättra i sökranking, utan även dyka upp i sökträffar du annars skulle prioriteras ned i.

Om du idag har en digital närvaro, så är det dags att din webblösning blir fullt mobilanpassad.

Vad vi gör?

Vi förstår vikten av att möta kunderna på deras villkor och att det innebär anpassning för de enheter dina kunder väljer att använda. Vi förstår även vikten av att bibehålla en enhetlig tonalitet och design över flera plattformar.

Vi gräver ner oss i ditt varumärke och din grafiska profil för att skapa en förståelse för vilken form som just din mobila närvaro ska ta. Vi bygger sedan (eller anpassar) koden i din webblösning för att försäkra oss om att den är redo för att omvandlas till en dynamisk lösning som fungerar för de enheter dina kunder använder.

Vi ser till att din webblösning visas snyggt och modernt på desktop-datorer, mobiler och surfplattor. Detta innebär en vinst för dig i form av nöjdare kunder, fler genomförda köp och bättre organiska sökresultat.

Varför välja oss?

Att skapa en mobilanpassad design innebär inte bara ett knapptryck. Det innebär att varje rad av webblösningens kod ska skrivas mobilanpassat. Vi strukturerar (eller omstrukturerar) koden för att strategiskt och effektivt möta de krav som idag ställs på en mobilanpassad webblösning.

Vi bygger responsiv design som anpassar alla delar av webbsidan. Allt från sidhuvud och menyer till bildvisning och kundens interaktioner anpassas för att möta behovet som kundens enhet ställer.

Vårt mål är alltid att kundupplevelsen ska vara den bästa den kan vara, oavsett om kunden använder en desktop-dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Hör av dig så skapar vi någonting tillsammans!

Upp