Läs mer

Mobilanpassning

Syns på rätt sätt på rätt plats med mobilanpassning.

Vi kan se till så att du drar den största nyttan av de platser där du syns.

Den mobila marknaden växer, och för att du ska kunna utnyttja de olika medierna på bästa möjliga vis, kan vi erbjuda dig responsiv design för din webbplats.

Responsiv design innebär att vi kan anpassa din webbsida eller webbutik till att visas på olika sätt, beroende på om din besökare kommer till sidan på en dator, surfplatta, smartphone osv.

Med en anpassad sida kan du vara säker på att dina kunder får den bästa möjliga upplevelsen av sitt besök.

För det som fungerar på en stor datorskärm, fungerar inte alla gånger på en liten pekskärm och viss information som man vill att ska vara tillgänglig för användare på en smartphone, vill man inte alla gånger att ska vara tillgänglig för en användare på en vanlig dator.

Med responsiv design, kan vi se till så att din sida alltid visas på bästa sätt.

Anpassningsbart, flexibelt och modernt!

Responsiv design i praktiken!

Responsiv design - MobilanpassningProva att besöka vår webbsida i en iphone, ipad, eller på en helt vanlig dator, för att se vad det är vi egentligen menar då vi talar om Responsiv design. Vi anpassar innehåll och design för att möta funktionaliteten och formen hos den enhet som avgör hur just du upplever sidan.

Vi vet vad som fungerar på en stor datorskärm, en mindre pekskärm för surfplatta, eller en ännu mindre smartphoneskärm. Det gäller inte bara webbsidor. Vi kan anpassa din webbutik också. Vi fixar allt ifrån de stora förändringarna i layouten, till mindre förändringar som att dölja eller visa en viss information på en viss enhet. (Exempelvis kanske du vill lägga upp en tävling som enbart gäller för mobila besökare, eller dölja en större bildbläddrare som passar perfekt för en datorskärm, men mest är ivägen på en smartphone.) Oavsett vad det gäller, så kan vi se till så att det anpassas för att presenteras i rätt och passande format.

Vi vet hur man anpassar på rätt sätt!

Visste du att...

Google rekommenderar responsiv design?

Google kommenterade i juni 2012 kring sin syn på mobilanpassning av webbsidor. I sin rekommendation lyfter Google fördelarna med responsiv design och belyser att responsiv design stöds av Google. Med andra ord kan du lugnt ge dina användare möjligheten till anpassad design. Det med vetskapen att det inte på något vis försämrar din webbsidas sökmotorsoptimering, utan faktiskt i det långa loppet kan komma att bidra till det bättre. Just genom Googles uttryckta stöd för responsiv design framför andra lösningar.

Läs hela Googles rekommendation här [...]