Läs mer

Digital design & grafisk design

Ditt ansikte mot kunden.

Vi erbjuder digital design och grafisk design, för att hålla ditt digitala och grafiska ansikte mot kunden uppdaterat och fräscht.

Vi tar hand om allt från helhetskoncept, med ny webbdesign, visitkort, broschyrer osv. Till uppfräschning av redan befintlig design.

Vi framhäver dina starka sidor och skapar ett professionellt uttryck, anpassat för ert koncept och den tänkta kunden.

Vid grafiska produkter, tillhandahåller vi tryckfärdiga original och sköter gärna kontakten med tryckeriet. Det innebär att allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av tills dina produkter är tryckta och färdiga att delas ut till potentiella kunder.

Med responsiv design kan vi också erbjuda mobilanpassning av din webbsida eller webbutik.

Vi håller din digitala- såväl som grafiska-profil, uppdaterad fräsch och snygg!

digital design och grafisk design

Hur får du besökaren att stanna kvar?

Är du en av dem som ställt dig frågan om hur du får besökaren att stanna kvar på just din sida? Det där med användarvänlighet (dvs. användbarhet) kan för många verka lite svävande och svårt att få grepp om. Men inte för oss.

Vi vet hur många klick besökaren orkar med innan den tröttnar på att leta efter en viss information, vi vet var din sidas fokalpunk bör ligga, och vi vet vad som får besökaren att känna sig trygg.

Det vi menar är egentligen att vi alltid satsar på användarvänlig design.

Tips kring text och bild!

Det kan kännas lockande att experimentera med olika former, färger och textstorlekar, både i digital design och grafisk design. Men kom ihåg, att du nästan alltid vinner på att hitta en struktur både i digital design och grafisk design. Gör inte din besökare osäker på vad som egentligen är en länk, eller var blicken ska leta för att hitta en aktuell text.

Är du osäker på begreppen digital design och grafisk design? Digital design är den delen du oftast ser på din datorskärm, surfplatta eller smartphone. Digital design innefattar saker som webbsidor, webbutiker osv. Grafisk design är istället det du ofta ser på papper framför dig, en broschyr, visitkort, produktblad osv. Givetvis finns det därmed också produkter som kan klassas in både som digital design och grafisk design, då exempelvis en broschyr eller ett produktblad kan anpassas både för att distribueras per webben eller på papper.

Vi kan hjälpa dig med text och bild, både för digital design och grafisk design. Allt från korrekturläsning, till bildmaterial och fotografering.