Briljant webbutik

Webbutik för Briljant ekonomisystem

Briljant webbutik, webbutik för briljant ekonomisystem

Dags för Briljant webbutik?

Har du tröttnat på krångliga webblösningar där varje liten förändring kräver kunskaper i html, css, javascript och diverse omöjliga programmeringsspråk du inte behärskar? Med vår webbutik med koppling till ekonomisystemet Briljant, behöver du inte längre krångla. I den flexibla briljantkopplade webbutiken, behöver du inga kunskaper i någon form av kod eller programmering. Du sköter och administrera enkelt dina sidor och produkter i ett lättförståeligt administrationsgränssnitt.

Vad gör vi?

Vi har utvecklat en kraftfull och lättadministrerad webbutik för Briljant ekonomisystem (en Briljant webbutik).

Du sköter administrationen, vi tar hand om all bakomliggande kod. Dessutom ser vi till att din webbutik har en snygg och professionell design som matchar din grafiska profil. Vi kombinerar dina önskemål med våra kunskaper, för att skapa en passande webbdesign för just din webbutik.

Med vår briljantkopplade webbutik får du fart på försäljningen.

Varför välja oss?

Vi finns där för att hjälpa dig med din webbhandel. Vi hjälper dig med allt från sökmotoroptimering, till webbstrategier, skräddarsytt utifrån dina önskemål. Våra kunder är det viktigaste för oss, och därför håller vi dig gärna i handen alla steg av vägen.

Med webbutiken Wb7 synkroniseras din information mellan briljant och webbutiken på ett smidigt och effektivt vis. Det innebär att din webbutik alltid förblir uppdaterad och aktuell.

När du väljer en Briljant webbutik från oss kan du vara säker på att du får en grym koppling till ditt ekonomisystem Briljant.

Läs mer om funktionaliteten i vår Briljant webbutik här.