Läs mer

Betalningslösningar

När det är dags för pengarna att rulla in.

Vi hjälper dig med strategin för att komma igång med och hantera de betalningslösningar som passar just dig och din webbutik.

Med kopplingar till både nationella och internationella betalningslösningar, kan vi erbjuda snabba, enkla och trygga sätt för pengarna att rulla in. Både du och kunderna kan känna er trygga i att betalningarna genomförs utan krångel och att de betalningsalternativ som dina kunder vill ha, faktiskt finns tillgängliga.

Vi kan bland annat erbjuda kopplingar till betalningslösningar i form av betalkort, direktbetalning, faktura, mobilbetalningar, osv.

Med säkra kopplingar till stora och trygga betaltjänster som till exempel Payer, Svea WebPay, Klarna, PayPal, Sofort, Handelsbanken, Dibs, Samport m.fl. kan du räkna med att vi har de betalsätt som du behöver och dina kunder vill använda sig av.

Snabba, enkla och säkra betalningar, från första klick till genomfört köp!

Kundreferens

Accessoryline AB / www.akkushopper.de

"Accessoryline AB är ett internationellt företag, och vår målsättning är att etablera oss med ”lokala” webbutiker i ett flertal länder i Europa. Ett av länderna vi redan etablerat oss i är Tyskland. Svensk Webbhandel löste smidigt våra problem kring internationella betalningslösningar genom att erbjuda kopplingar till både Paypal och tyska Sofort. Vi är nöjda med hur förtroendet för oss ökat bland våra utländska kunder i och med introduktionen av våra utländska/lokala betalningsalternativ, som Svensk Webbhandel har möjliggjort."
- Jonas Öregård Accessoryline AB VD

Tips för dig som vill sälja mer och tryggt!

betalningslösningar

Visste du om att dina betalningsalternativ kan vara direkt avgörande för huruvida dina kunder stannar i din webbutik eller inte? För att dina kunder ska känna sig säkra i sina köp, gäller det att du erbjuder dem de rätta betalningsalternativen för dina produkter och länderna du säljer till.

Om du inte har de rätta betalningslösningarna att erbjuda så spelar det egentligen ingen roll hur snygg butik, billiga produkter eller vänlig kundtjänst du kan erbjuda dina kunder. Det handlar om den helhet som skapar trygghet (trust) hos dina besökare och potentiella kunder. Vad spelar det för roll om 9 av 10 kunder lägger saker i din varukorg, om de ändå hoppar av sitt köp i kassan på grund av att betalningslösningarna som erbjuds inte känns tillräckligt trygga och/eller tilltalande?

Vi erbjuder kopplingar till trygga både nationella och internationella betalningslösningarna, som ser till att dina kunder känner förtroendet som tar dem hela vägen till ett genomfört köp. Vi kan svara på vad som fungerar både nationellt och internationellt, anpassat för just de kunder du vill nå.

Vi vet vilka betalningslösningar som passar din webbutik.