Webbsidor / Webbsida IH7

Prova webbpubliceringsverktyget (CMS) IH7 idag.

Visa dig från din bästa sida med vår webblösning IH7. Uppdatera och publicera snabbt och enkelt din webbsida eller webbsidor med hjälp av våra smarta lösningar. Vi är med dig från första steget fram till publicering, och finns givetvis alltid på plats för att under kontorstid, hjälpa dig per telefon eller mail. Med vår webblösning IH7 får du dessutom enkel tillgång till dina webbsidor under samma administratonsgränssnitt. Det gör det enkelt för dig att administrera och byta administration mellan dina webbsidor. Du slipper allt onödigt krångel med olika administrationsgränssnitt och inloggningar.

Med webbpubliceringsverktyget IH7, behöver du inga kunskaper i någon form av programmering. Allt du behöver för att administrera din webbsida är en dator med en webbläsare (som Internet Explorer) och en fungerande internetuppkoppling. Sedan är det bara att börja arbeta, varifrån du vill.

Medan vi tar hand om den underliggande koden och en snygg design för dina webbsidor, kan du lägga all din fokus på att administrera innehåll och budskap. Vi kan även hjälpa dig att göra din webbsida synlig hos sökmotorerna med hjälp av sökmotoroptimering.

Med några snabba klick är du redo att lägga upp dina texter och bilder, precis som du vill ha dem.

I årskostnaden ingår genomgång och tolkning av statistik, 1 gång per år.

Med IH7 finns inga gränser och när du känner dig redo, finns möjligheten att utvidga dina webbsidor med någon av våra smarta moduler. Visa upp veckans nyheter, kommande event i en kalender, sälj ett mindre antal produkter, samla in e-postadresser för utskick av nyhetsbrev och mycket mer. Är du osäker på vad du behöver, så kan vi hjälpa dig att utveckla en webbstrategi anpassad för just dig och ditt företag.

Och tycker du någonting saknas, så bygger vi det givetvis åt dig.

Vi fixar dina webbsidor idag!

Kundreferens

"Med hjälp av Svensk Webbhandel och deras enkla administration och extra moduler, har jag nu en snygg och personlig webbsida. Det bästa digitala visitkortet för att presentera mig själv och min musik på webben. Att jag själv kan styra innehållet med texter och bilder, passar mig perfekt. På min sida kan mina besökare läsa exakt var och när de kan se mig spela, ta del av mina utbildningar osv. Allt jag behöver göra är att logga in i administrationen och med text och bild fylla på kalender, nyheter, aktuella projekt osv. Det kunde inte vara smidigare."
- Mattias Windemo - Musiker

Söker du efter ett mindre alternativ?

Vill du synas på webben, men saknar tid och intresse för att administrera och uppdatera en webbsida?

Utöver vår IH7a där du själv kan uppdatera och förändra innehållet på din sida, kan vi också erbjuda en webbsida med möjlighet till att växa. Alternativet för dig som endast söker efter ett sätt att finnas tillgänglig för dina kunder på nätet och som inte har tiden eller orken att uppdatera och administrera.

Vi bygger din sida med en professionell design, du bestämmer sidans innehåll och vi administrerar och publicerar. I denna grundlösning ingår följande:

webbsida / webbsidor

  • En stilren och genomtänkt design
  • 5 st sidor (du tillhandahåller text och max 5 st bilder/sida)
  • Webbhotell
  • Registrering/flytt av domännamn
  • 10 st mailkonton (ex info@dindoman.se)

I vårt unika erbjudande ger vi dig en professionellt designad webbsida till ett lågt pris. Du bestämmer sidans innehåll, medan vi administrerar och publicerar. Det blir mindre jobb för dig, och både du och din plånbok kan känna er nöjda. Känner du inte att du har tid, lust eller kunskap för att ta fram materialet till din webbsida? Vi kan hjälpa dig med det också! Vi intervjuar dig om vad du vill att ska framgå på sidan och sedan skapar vi ett material utifrån det.

Vårt åtagande behöver inte ta slut när sidan är publicerad! Tvärtom hjälper vi mer än gärna till med sökordsoptimering, allmänna webbtips, etc. Om du vill göra förändringar på sidan, exempelvis utöka med fler sidor eller förändra någon information på den, så hör du helt enkelt av dig till oss, så hjälper vi dig vidare.

Med vår grundlösning följer givetvis möjligheten till att uppgradera till vår IH7, om du vid senare tillfälle känner att du själv vill börja arbeta med uppdateringar och administration av din sida. Utökad design och funktioner kan också läggas till för en extra kostnad.

 IH7Basic
 
Grundläggande service
Dagliga backuper ! !
Mailkonton ! !
Mailsupport ! !
Telefonsupport ! !
Registrering / flytt av domännamn ! !
Utbildning ! X
Webbhotell ! !
 
Administration
Administrationsverktyg ! X
Statistik ! !
Sökmotoroptimering ! !
 
Webbdesign / CMS
Professionell design ! !
WYSIWYG-editor ! X
 
Navigation, innehåll och marknadsföring
Navigation (sidoställd eller toppställd) ! !
Informationssidor ! !
Dela via sociala medier ! !
 
Sökmotoroptimering
Metadata ! !
Unika URL ! !
Brödsmulor (Breadcrumbs) ! !
 
Statistik
Google Analytics ! !
Sammanfattande statistik ! !
 
Bilder
Automatisk skalning ! !
 
Internationell webbsida
Flerspråkstöd ! !
 
Påbyggnadsmoduler
Banner +  X
Bildväxling +  X
Blog + X
Forum + X
Företagsregister + X
Gästbok + X
Kalender +  X
Infoskärm + X
Köp och sälj + X
Ledarspalt + X
Mediagalleri + X
Nedladdningar + X
Nyheter +  X
Nyhetsbrev + X
Projekt + X
Publikt filarkiv + X
Referenser + X
Taggmoln +  X
Textblock !  X
Webbutik + X
 
Responsiv anpassning
Mobilversion ! !
Surfplatteversion ! !